آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




سالاد سیب زمینی هندی

دوشنبه, ۱ دی ۱۳۹۳، ۰۲:۰۸ ب.ظ


 
آماده سازی: 2 ساعت
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 5 نفر
سیب زمینی سیب زمینی 3عدد
نخود فرنگی 1لیوان
آبلیمو 1قاشق چایخوری
هویج 2عدد
ماست 1لیوان (خامه ای)
سس مایونز 1قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری
خیار 3عدد
شوید به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
کره به میزان لازم

طرز تهیه :


ابدا سیب زمینی ها را شسته و پوست بگیرید و به صورت مربعی درشت خرد کنید و بعد آنها را با مقدار کمی آب،نمک و کره بپزید.ط.ری که آب اضافی در ظرف باقی نماند.
هویج را رنده درشت بزنید و نخودفرنگی را به همراه مقداری آب،نمک و روغن خوب بپزید.هویج و نخودفرنگی را به سیب زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد پخش شوند.
ماست را خوب بزنید و به همراه سس مایونز ، روغن زیتون، آبلیمو ، سس گوجه فرنگی ، مقداری شوید و نمک مخلوط کنید تا به شکل یکنواخت و سس مانند تبدیل شوند.سس را به همراه مقداری فلفل قرمز به مواد اضافه کرده و آنها را داخل یخچال قرار دهید و نیم ساعت صبر کنید.
خیار را از درازا به صورت نوارهای بسیار باریک برش بزنید ، خیارها را داخل قالب یا ظرف که چرب کرده اید قرار دهید ، سالاد را روی خیارها بریزید و با فشار قاشق خوب پرس کنید ، ظرف سالاد را به مدت 2تا3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود. با دقت ظرف را داخل دیس برگردانید .

نکات:

1)در صورت تمایل به جای خیار از خیارشور استفاده کنید.
2)میتوانید سالاد را داخل ظرف مناسب کشیده و بعد خیار یا خیارشور را روی آن قرار دهید.
3)این سالاد به صورت تند سرو میشود.
4)در صورت تمایل مقداری ذرت پخته شده هم به سالاد اضافه کنید.
5)دقت کنید حتما از ماسب سفت استفاده کنید تا در یخچال آب نیندازد.
نوش جان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">