طرز تهیه سالسا با گوجه فرنگی بریانی
يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۵۹ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
گوجه فرنگی 3 تا 4 عدد متوسط - 450 گرم
فلفل هالوپینو 1 عدد (درسته)
فلفل سرانو 1 عدد (درسته)
سیر 1 حبه (با پوست)
پیاز نصف فنجان - 1 عدد متوسط (خرد شده)
برگ گشنیز 1/4 فنجان
آب لیمو 2 قاشق سوپخوری
نمک طبق ذائقه
فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده)
گوجه فرنگی های شیرین و آبدار، سیر و فلفل کاملاً ذغالی می شوند سپس با پیاز، گشنیز و لیمو ترش مخلوط می شوند تا سالسایی پر از طعم درست کنند.
طرز تهیه:
1. کباب پز فر را با حرارت زیاد داغ کنید. کف یک ظرف مخصوص فر یا سینی فر لبه دار را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
2. گوجه فرنگی ها، فلفل و حبه های سیر پوست نکنده را داخل سینی بچینید سپس کباب کنید. 10 تا 15 دقیقه در فر نگه دارید و گاهی مواد را از آن طرف کنید تا زمانی که گوجه فرنگی ها بریان شوند و فلفل ها مقداری ذغالی شوند.
3. زمانی که آنقدر خنک شدند که بشود به آنها دست زد، پوست فلفل و سیر را جدا کنید. می توانید سیر را فشار دهید تا از داخل پوست بیرون بیاید. سپس تخم های گوجه فرنگی را در بیاورید و مقداری از پوست ذغالی شده را هم بکنید و دور بریزید اما بگذارید کمی پوست ذغالی شده به آن بماند.
4. بسته به این که می خواهید سالسا چقدر تند باشد می توانید همه ی تخم فلفل ها یا نصف آن را در بیاورید و یا بگذارید باشد. ما فلفل سرانو را کامل استفاده می کنیم اما تخم های هالوپینو را در می آوریم و سالسا نسبتاً تند می شود.
5. فلفل، سیر، گوجه فرنگی، پیاز، گشنیز، آب لیمو و کمی نمک را در کاسه ی یک غذا ساز مخلوط کنید. 3 تا 4 دفعه تا موقعی که سالسا شکل پیدا کند بزنید. تا دمای اتاق خنک کنید سپس 1 ساعت در یخچال خنک کنید تا طعم مواد بیشتر شود.