آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی و پنیر موزارلا

يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۱:۲۱ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
گوجه فرنگی گیلاسی 450 گرم، 2 فنجان (رسیده، نصف شده)
نمک طبق ذائقه
فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده)
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا 115 گرم (تازه، به شکل تکه های لقمه ای)
برگ ریحان 6 عدد (اختیاری، تکه شده)

وقتی تنها سه قلم مواد اصلی دارید بایستی حتماً در کیفیت آنها دقت کنید. برای این سالاد گوجه فرنگی های شیرین و آبدار انتخاب نمایید. در تابستان این کار خیلی آسان است اما اگر خارج از ماه های تابستان هستید و می خواهید این سالاد را درست کنید ممکن است لازم باشد کمی بیشتر بگردید. ما ترجیح می دهیم گوجه فرنگی های کوچک و بوته رس را انتخاب کنیم یا اگر توانستید گوجه فرنگی گیلاسی سیاه پیدا کنید چون ما متوجه شده ایم که آنها در سراسر سال شیرین هستند.

طرز تهیه:


1. گوجه فرنگی ها را با مقدار مناسبی نمک، کمی فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید. هم بزنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.
2. گوجه فرنگی ها را هم بزنید سپس پنیر و ریحان را اضافه کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل اضافه کنید و نوش جان نمایید.

نکات مهم:


نکته ی مهم این سالاد گوجه فرنگی های رسیده هستند. زمانی که گوجه فرنگی انتخاب می کنید آنهایی را بردارید که نسبت به ظاهرشان سنگین هستند و زمانی که کمی فشار داده می شوند کمی آب از آنها بیرون می آید. موقع نگهداری گوجه فرنگی همیشه آنها را در دمای اتاق نگهداری کنید. برای اینکه سالادتان طعم بیشتری داشته باشد همان موقعی که روغن زیتون را اضافه می کنید 1 تا 2 قاشق سوپخوری سرکه بالزامیک درجه یک هم اضافه کنید.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">