آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد گرم با سیب زمینی گریل شده

يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۲۵ ب.ظ


 
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 35 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
سیب زمینی قرمز 2 فنجان (کوچک به قطر 2.5 سانتی متر یا درشت خرد شده به این اندازه)
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری (فوق بکر)
نمک طبق ذائقه
فلفل طبق ذائقه
کاهو 4 فنجان (شسته و خرد شده)
گوجه فرنگی 4 فنجان (شسته و نصف شده)
خیار 1 فنجان (خرد شده)
پنیر بلو چیز 1/4 تا 1/2 فنجان (خرد شده)
چاشنی طبق ذائقه (سس مورد علاقه)


سیب زمینی های قرمز کوچک داخل یک پاکت آلومینیومی روی گریل پخته می شوند تا در یک سالاد تابستانی فوق العاده سرو شوند.

طرز تهیه:


1. گریل را با درجه ی متوسط از قبل گرم کنید یا ذغال را برای گریل کردن آماده کنید.
2. روی یک ورقه فویل ضخیم، سیب زمینی ها و روغن زیتون و مقدار زیادی نمک و فلفل را هم بزنید. لبه ها را تا بزنید تا یک پاکت آلومینیومی درست شود و در آن را خوب ببندید.




3. پاکت را روی گریل و حرارت غیر مستقیم قرار دهید و 20 دقیقه تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند بپزید. از روی گریل بردارید و بگذارید قبل از باز کردن، پاکت چند دقیقه بماند. موقع باز کردن پاکت بسیار مواظب باشید چون خیلی داغ است.
4. سالاد را آماده کنید. کاهو، گوجه فرنگی، خیار، بلوچیز و سیب زمینی ها را به طور مساوی بین چهار بشقاب تقسیم کنید. روی آن سس یا چاشنی مورد علاقه ی خود را بریزید.



نکته:


به عنوان یک چاشنی ساده روی سالاد چند قطره روغن زیتون و سرکه ی بالزامیک بچکانید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
موقع باز کردن پاکت خیلی مواظب باشید چون بخار داغی از آن بیرون می زند.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">