طرز تهیه سالاد پنیر بز گرم شده
يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۱:۰۹ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه
مواد اولیه :
برای 2 نفر
پنیر بز 120 گرم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
خرده نان 3/4 فنجان
آروگولا 4 فنجان
توت فرنگی 1 فنجان (حلقه شده)
دانه بلوط 1/4 فنجان (کمی بو داده شده)
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سس توت فرنگی و سرکه بالزامیک :
خردل 1 قاشق سوپخوری (دیجون)
سرکه بالزامیک 1 قاشق سوپخوری
مربای توت فرنگی 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمک طبق ذائقه
فلفل طبق ذائقه
طرز تهیه:
1. ابتدا سفیده ی تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و هم بزنید و کنار بگذارید. خرده نان ها را هم در یک بشقاب بریزید. سپس آروگولا، توت فرنگی و دانه بلوط را در یک کاسه ی سالادخوری بریزید و کنار بگذارید. یک تابه را از قبل با شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید و آنقدر روغن زیتون اضافه کنید که کف تابه را بپوشاند. زمانی که روغن داغ می شود، پنیر بز را با دقت به 4 برش تقسیم کنید. اگر پنیر خرد شد دوباره آن را به هم بچسبانید. پنیر را در سفیده ی تخم مرغ فرو کنید سپس آن را کمی در خرده نان ها بغلتانید و با دقت هر تکه را داخل روغن داغ شده قرار دهید و هر طرف را 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای روشن شود.
2. برای درست کردن سس همه ی مواد آن را با همزن مخلوط کنید سپس روی سالاد بریزید و هم بزنید.
3. زمانی که پنیر بز در حال سرخ شدن است، سالاد و سس را هم بزنید سپس زمانی که پنیر بز آماده شد آن را روی سالاد بچینید و فوراً سرو کنید.