آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد پنیر بز گرم شده

يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۱:۰۹ ب.ظ




آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه

مواد اولیه :

برای 2 نفر
پنیر بز 120 گرم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
خرده نان 3/4 فنجان
آروگولا 4 فنجان
توت فرنگی 1 فنجان (حلقه شده)
دانه بلوط 1/4 فنجان (کمی بو داده شده)
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سس توت فرنگی و سرکه بالزامیک :
خردل 1 قاشق سوپخوری (دیجون)
سرکه بالزامیک 1 قاشق سوپخوری
مربای توت فرنگی 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمک طبق ذائقه
فلفل طبق ذائقه

طرز تهیه:


1. ابتدا سفیده ی تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و هم بزنید و کنار بگذارید. خرده نان ها را هم در یک بشقاب بریزید. سپس آروگولا، توت فرنگی و دانه بلوط را در یک کاسه ی سالادخوری بریزید و کنار بگذارید. یک تابه را از قبل با شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید و آنقدر روغن زیتون اضافه کنید که کف تابه را بپوشاند. زمانی که روغن داغ می شود، پنیر بز را با دقت به 4 برش تقسیم کنید. اگر پنیر خرد شد دوباره آن را به هم بچسبانید. پنیر را در سفیده ی تخم مرغ فرو کنید سپس آن را کمی در خرده نان ها بغلتانید و با دقت هر تکه را داخل روغن داغ شده قرار دهید و هر طرف را 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای روشن شود.
2. برای درست کردن سس همه ی مواد آن را با همزن مخلوط کنید سپس روی سالاد بریزید و هم بزنید.
3. زمانی که پنیر بز در حال سرخ شدن است، سالاد و سس را هم بزنید سپس زمانی که پنیر بز آماده شد آن را روی سالاد بچینید و فوراً سرو کنید.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">