طرز تهیه سالاد لبو
يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۱:۱۸ ب.ظ
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 5 دقیقه
مواد اولیه :
برای 2 نفر
نان باگت به تعداد لازم (گرم شده)
لبو 2 تا 3 عدد (پوست پاک و تمیز شده، سر زده شده)
گوجه فرنگی زرد 1 تا 2 عدد (برش های به قطر نیم سانتی متر)
گردو نصف فنجان (خام، نصف شده)
گلابی 1 عدد (نازک ورقه شده)
پنیر بز 120 گرم
خردل 1 قاشق چایخوری (دیجون)
فلفل به مقدار لازم
سرکه سیب 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم
یک سالاد ساده با لبوی بریانی، گلابی و گوجه فرنگی
طرز تهیه:
1. لبو ها را داخل یک ظرف مخصوص فر که کف آن را با فویل آلومینومی پوشانده اید بچینید. سپس در آن را سفت کنید و 1 تا 2 ساعت در فر با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) بریان کنید تا زمانی که بتوان چنگال را به راحتی در لبوها فرو کرد.
2. بگذارید لبو ها خنک شوند سپس آنها را به شکل حلقه هایی به قطر نیم سانتی متر برش دهید.
3. در یک سینی یکی در میان لبو و گوجه فرنگی بچینید.
4. گلابی حلقه شده، پنیر بز و گردو را کنار لبو و گوجه فرنگی قرار دهید.
5. خردل، سرکه سیب و روغن زیتون را با هم بزنید و چاشنی را درست کنید.
6. با نمک و فلفل مزه دار کنید سپس قطره قطره روی لبو ها و گوجه فرنگی ها بریزید.
7. با نان باگت گرم سرو کنید.