طرز تهیه سوپ فوری سبزیجات و گوشت
شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۵:۳۰ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 8 نفر
گوشت چرخ کرده 450 گرم
پیاز 1/2 پیاز (خرد شده)
کرفس 1/4 فنجان (خرد شده)
سیر 2 حبه
آب گوشت 900 گرم
سس مارینارا 680 گرم
زیره 1/4 قاشق چای خوری
سس ایتالیایی 1/2 قاشق چای خوری
برگ بو 1 عدد
هویج 1 عدد (خرد شده)
ذرت 1 فنجان
سیب زمینی 3 فنجان (رنده شده)
کنسرو لوبیا 1 عدد (مخلوط با فلفل سبز)
کنسرو نخود 1 عدد
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
در یک قابلمه، گوشت، پیاز ،کرفس و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و کاملا بپزید و بعد هرگونه چربی را از داخل قابلمه بیرون بیاورید.
سپس باقی مواد تشکیل دهنده را اضافه کرده و بگذارید به مدت 10 دقیقه آرام بپزند تا نرم تر شوند.