طرز تهیه سوپ پاستای ایتالیایی
شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۵:۵۴ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 12 نفر
همبرگر 450 گرم
سیر 1.5 قاشق چای خوری (خرد شده)
پیاز 1 عدد (خرد)
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
گوجه فرنگی 410 گرم (خرد شده)
سس گوجه فرنگی 225 گرم
رب گوجه فرنگی 170 گرم
آب 8 فنجان
آب گوشت 8 قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای 1 عدد (فلفل دلمه ای سبز، خرد شده)
هویج 1 فنجان (خرد شده)
لوبیا سبز 1 فنجان (خرد شده)
کنسرو لوبیا 1 عدد (لوبیا قرمز)
کدو سبز 1 فنجان (خرد شده)
ادویه ایتالیایی 1 بسته
سوپ آماده 1 بسته (سوپ گوجه فرنگی)
پاستا 565 گرم (پاستا تورتلینی یا هر نوع پاستای دلخواه)
طرز تهیه:
همبرگر ها را داخل یک قابلمه بزرگ با پیاز، سیر و نمک کافی و فلفل سیاه تفت دهید.
گوجه فرنگی خرد شده را داخل مخلوط کن بریزید و له کنید و روی مخلوط گوشت بریزید. گوجه فرنگی و همه ترکیبات به غیر از پاستا و سوپ گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و به جوش آورید و حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا به مدت 20 دقیقه آرام بجوشد.
در یک تابه متوسط، پاستا تورتلینی را طبق دستورالعمل روی بسته آن بپزید. زمانی که پخت، آبکش کنید و آن را به قابلمه سوپ اضافه کنید و با سوپ گوجه مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه بیشتر آرام بجوشد.