آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ پاستای ایتالیایی

شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۵:۵۴ ب.ظ



 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 12 نفر
همبرگر 450 گرم
سیر 1.5 قاشق چای خوری (خرد شده)
 پیاز 1 عدد (خرد)
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
گوجه فرنگی 410 گرم (خرد شده)
سس گوجه فرنگی 225 گرم
رب گوجه فرنگی 170 گرم
آب 8 فنجان
آب گوشت 8 قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای 1 عدد (فلفل دلمه ای سبز، خرد شده)
هویج 1 فنجان (خرد شده)
لوبیا سبز 1 فنجان (خرد شده)
کنسرو لوبیا 1 عدد (لوبیا قرمز)
کدو سبز 1 فنجان (خرد شده)
ادویه ایتالیایی 1 بسته
سوپ آماده 1 بسته (سوپ گوجه فرنگی)
پاستا 565 گرم (پاستا تورتلینی یا هر نوع پاستای دلخواه)

طرز تهیه:

همبرگر ها را داخل یک قابلمه بزرگ با پیاز، سیر و نمک کافی و فلفل سیاه تفت دهید.
گوجه فرنگی خرد شده را داخل مخلوط کن بریزید و له کنید و روی مخلوط گوشت بریزید. گوجه فرنگی و همه ترکیبات به غیر از پاستا و سوپ گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و به جوش آورید و حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا به مدت 20 دقیقه آرام بجوشد.
در یک تابه متوسط، پاستا تورتلینی را طبق دستورالعمل روی بسته آن بپزید. زمانی که پخت، آبکش کنید و آن را به قابلمه سوپ اضافه کنید و با سوپ گوجه مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه بیشتر آرام بجوشد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">