طرز تهیه سوپ گوشت و لوبیا با نان
شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۵:۳۵ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
گوشت قرمز 400 گرم (گوشت کبابی، حبه شده)
روغن کانولا 2 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد اولیه نان :
نان تورتیلا 6 عدد (نازک برش خرده)
روغن کانولا 1 قاشق چای خوری
شیر 1/4 فنجان
کره 4 قاشق غذاخوری (تکه تکه شده)
بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
آرد ذرت 1/2 فنجان
آرد 110 گرم
مواد اولیه سوپ :
پیاز 1 عدد (خرد شده، پیاز سفید)
سیر 2 حبه (خرد شده)
فلفل شیرین 2 قاشق غذاخوری
زیره 1/2 قاشق چای خوری
آب گوشت 4 فنجان
آب 2 فنجان
پوره گوجه فرنگی 3/4 فنجان
کنسرو لوبیا 1 عدد
آبلیمو 1/4 فنجان
نمک 1/2 قاشق چای خوری
گشنیز 1/4 فنجان (خرد شده)
طرز تهیه نان:
در یک قابلمه متوسط، روی حرارت ملایم روغن را گرم کنید. وقتی داغ شد، ذرت را اضافه کنید و به مدت سه دقیقه هم بزنید تا طلایی شوند و شیر را به آن اضافه کنید و به جوش آورید و بگذارید به مدت یک دقیقه آرام بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
کره، بکینگ پودر و نمک را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید و اجازه دهید مواد در دمای اتاق حجیم شود سپس با هم زن برقی هم بزنید تا پف کند.
مخلوط شیر و ذرت را به کاسه کره اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. با هم زن برقی روی سرعت پایین، به تدریج آرد ذرت و آرد را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا به شکل خمیر در بیاید.
خمیر را از داخل ظرف بیرون بیاورید و آن را ورز دهید تا نرم شود و بعد آن را داخل پلاستیک بپیچید و داخل یخچال قرار دهید.
طرز تهیه استیک:
روی گوشت ها نمک و فلفل بپاشید. یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن داخل آن بریزید. به وسیله یک انبر گوشت ها را داخل قابلمه قرار دهید و سرخ کنید تا قهوه ای شوند و به وسیله همان انبر گوشت ها را بیرون بیاورید و داخل یک بشقاب بگذارید تا خنک شوند.
طرز تهیه سوپ:
قابلمه را روی حرارت نگهدارید و پیاز، سیر، فلفل و زیره را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا برشته شوند و گاه گاهی هم بزنید.
آب گوشت، آب و پوره گوجه فرنگی را به آنها اضافه کنید و به جوش آورید و درب آن را ببندید و حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشند و بعد بگذارید خنک شوند.
سوپ خنک شده را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و آنها را خوب له کنید تا یکدست و یکنواخت شود.
سوپ را به قابلمه برگردانید و لوبیا را اضافه کنید و کنار بگذارید.
خمیر را از داخل یخچال بیرون بیاورید یک تکه درشت از خمیر را جدا کنید و آن را به کمک دستتان به شکل یک قایق دربیاورید و باقی خمیر را به این شکل درست کنید.
سوپ را دوباره بجوش آورید و خمیر ها را داخل آن قرار دهید و درب آن را به مدت 10 دقیقه ببندید.
استیک، آبلیمو، نمک و نان را داخل سوپ داغ قرار دهید. سپس سوپ را داخل کاسه بریزید و با گشنیز تزیین و سرو نمایید.