آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ گوشت و لوبیا با نان

شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۵:۳۵ ب.ظ



 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
گوشت قرمز 400 گرم (گوشت کبابی، حبه شده)
روغن کانولا 2 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

مواد اولیه نان :

نان تورتیلا 6 عدد (نازک برش خرده)
روغن کانولا 1 قاشق چای خوری
شیر 1/4 فنجان
کره 4 قاشق غذاخوری (تکه تکه شده)
بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
آرد ذرت 1/2 فنجان
آرد 110 گرم

مواد اولیه سوپ :

پیاز 1 عدد (خرد شده، پیاز سفید)
سیر 2 حبه (خرد شده)
فلفل شیرین 2 قاشق غذاخوری
زیره 1/2 قاشق چای خوری
آب گوشت 4 فنجان
آب 2 فنجان
پوره گوجه فرنگی 3/4 فنجان
کنسرو لوبیا 1 عدد
آبلیمو 1/4 فنجان
نمک 1/2 قاشق چای خوری
گشنیز 1/4 فنجان (خرد شده)



طرز تهیه نان:


در یک قابلمه متوسط، روی حرارت ملایم روغن را گرم کنید. وقتی داغ شد، ذرت را اضافه کنید و به مدت سه دقیقه هم بزنید تا طلایی شوند و شیر را به آن اضافه کنید و به جوش آورید و بگذارید به مدت یک دقیقه آرام بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
کره، بکینگ پودر و نمک را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید و اجازه دهید مواد در دمای اتاق حجیم شود سپس با هم زن برقی هم بزنید تا پف کند.
مخلوط شیر و ذرت را به کاسه کره اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. با هم زن برقی روی سرعت پایین، به تدریج آرد ذرت و آرد را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا به شکل خمیر در بیاید.
خمیر را از داخل ظرف بیرون بیاورید و آن را ورز دهید تا نرم شود و بعد آن را داخل پلاستیک بپیچید و داخل یخچال قرار دهید.

طرز تهیه استیک:


روی گوشت ها نمک و فلفل بپاشید. یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن داخل آن بریزید. به وسیله یک انبر گوشت ها را داخل قابلمه قرار دهید و سرخ کنید تا قهوه ای شوند و به وسیله همان انبر گوشت ها را بیرون بیاورید و داخل یک بشقاب بگذارید تا خنک شوند.

طرز تهیه سوپ:


قابلمه را روی حرارت نگهدارید و پیاز، سیر، فلفل و زیره را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا برشته شوند و گاه گاهی هم بزنید.
آب گوشت، آب و پوره گوجه فرنگی را به آنها اضافه کنید و به جوش آورید و درب آن را ببندید و حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشند و بعد بگذارید خنک شوند.
سوپ خنک شده را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و آنها را خوب له کنید تا یکدست و یکنواخت شود.
سوپ را به قابلمه برگردانید و لوبیا را اضافه کنید و کنار بگذارید.
خمیر را از داخل یخچال بیرون بیاورید یک تکه درشت از خمیر را جدا کنید و آن را به کمک دستتان به شکل یک قایق دربیاورید و باقی خمیر را به این شکل درست کنید.
سوپ را دوباره بجوش آورید و خمیر ها را داخل آن قرار دهید و درب آن را به مدت 10 دقیقه ببندید.
استیک، آبلیمو، نمک و نان را داخل سوپ داغ قرار دهید. سپس سوپ را داخل کاسه بریزید و با گشنیز تزیین و سرو نمایید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">