طرز تهیه سوپ گوجه خیار
شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۸:۰۷ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
خیار 1 عدد
گوجه فرنگی نیم کیلو
سیر سیر 2 حبه
آبلیمو به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
فلفل سبز تند 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
شاید در ایتدا این عنوان خیلی هم اشتها برانگیز به نظر نرسد اما این سوپ بسیار خوشمزه ، سبک و خنک است و پس از خوردن احساس خوبی به شما میدهد.این سوپ در نواحی شمالی به شکلی کمی متفاوت سرو میشود.پیشنهاد میکنم حتما برای یک بار هم که شده این سوپ لذیذ را امتحان کنید.
طرز تهیه:
ابتدا گوجه فرنگی ، خیار ، سیر ،و پیاز را در ظرفی مناسب خوب بکوبید(درون مخلوط کن نریزید)فلفل را ریز خرد کنید و درون مواد داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.کمی که گذشت مقداری آب سرد روی مواد بریزید و روغن زیتون و ادویه را اضافه کنید.صبر کنید تا سوپ شما کاملا جا بیفتد و آنگاه لیمو ترش را به آن اضافه کنید و پس از آنکه کاملا غذا جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید و درون مخلوط کن بریزید و آن را پس از میکس شدن داخل یخچال قرار دهید.مقداری گوجه فرنگی و خیار را خرد کنید و انها را درون ظرف مناسب ریخته و ظرف را روی یخ قرار دهید و آن را به یخچال منتقل کنید.و پس از سرد شدن سوپ از آن برای تزیین روی سوپ استفاده کنید.
نکات:
1)اگر خیار شما سالادی باشد غذا خوشمزه تر میشود.
2)میتوانید از خامه یا ماست چکیده به همراه غذا استفاده کنید.
3)بهتر است خیارها را پوست بگیرید تا رنگ بهتری به سوپ شما بدهند.
4)اگر گوجه شما به اندازه کافی خوشرنگ نیست به سوپ کمی رب گوجه فرنگی بزنید.
5)اگر دوست دارید از نعنا خشک برای تزیین و سرو غذا استفاده کنید.
نوش جان