طرز تهیه سوپ پرتقال
شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۹:۴۸ ب.ظ
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت
مواد اولیه :
برای 7 نفر
آب پرتقال 2لیوان
گوجه فرنگی نیم کیلو
مرغ یک کیلو
سیر 2حبه
پیاز 1 عدد
کره 50گرم
شکر 1قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
سوپ پرتقال سوپی بسیار خوشمزه و جدید است.تهیه این سوپ به خصوص در فصل زمستان مفید و دلچسب خواهد بود.این سوپ در شمال کشور زیاد طبخ میشود.
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با افزودنی های دلخواه بپزید و پس از آن استخوانهای مرغ را جدا کرده و آن را چرخ کنید.درون ظرفی مناسب روغن یا کره را داغ کرده و پیاز را در آن سرخ کنید و پس از آن سیر را هم اضافه کرده و تفت دهید.به ترتیب آرد و گوجه فرنگی رنده شده را به غذا اضافه کرده و پس از چند دقیقه نمک و ادویه را هم اضافه کنید.مواد را خوب مخلوط کرده و سپس آب پرتقال ، مرغ و شکر را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید 20 دقیقه با هم بجوشند.سوپ را پس از این مدت آماده سرو کنید.
نکات:
1)میتوانید برای تزیین از جعفری خرد کرده استفاده کنید.
2)اگر دوست دارید مواد را پس از پختن داخل مخلوط کن میکس کنید تا سوپ شما یکنواخت شود.
3)حواستان باشد آرد را کم کم به سوپ اضافه کنید تا گلوله نشود و پس از اضافه کردن آرد مدام هم بزنید.
4)در صورت تمایل از 250گرم گوجه فرنگی و 3لیوان آب پرتقال استفاده کنید.
5)میتوانید مقداری پرتقال فیله شده هم به سوپ اضافه کنید.
نوش جان