طرز تهیه سوپ ذرت و گوشت خرچنگ
شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۹:۲۸ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه :
برای 8 نفر
گوشت خرچنگ 450 گرم (پخته و حبه شده)
ذرت 8 فنجان
گوشت قرمز 8 تکه (فیله نازک برش خورده و خرد شده)
پیاز 2 فنجان (خرد شده)
هویج 3/4 فنجان (خرد شده)
کرفس 2/3 فنجان (خرد شده)
فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
آب صدف 3 فنجان (یا آب مرغ)
خامه 1.5 فنجان (خامه زده شده)
خامه ترش 6 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
پیازچه 3 قاشق غذاخوری (خرد شده)
طرز تهیه:
چهار فنجان ذرت را با یک و یک چهارم پیمانه آب صدف داخل دستگاه مخلوط کن قرار دهید و آن ها را پوره کنید تا یکدست شوند.
فیله ها را به مدت 5 دقیقه داخل یک قابلمه تفت دهید تا ترد شوند و بعد آنها را به یک حوله کاغذی انتقال دهید. سه قاشق غذاخوری از چربی قابلمه را نگهدارید و بقیه را دور بریزید. پیاز را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
چهار فنجان ذرت باقیمانده را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید. هویج را اضافه کنید و کرفس و فلفل را به آن بیفزایید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. آب صدف را به آن اضافه کنید و یک و سه چهارم آب صدف باقیمانده را هم بیفزایید و به مدت 10 دقیقه آرام بجوشانید و بعد با پوره ذرت و خامه مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
سوپ را از روی حرارت بردارید و با خامه ترش مخلوط کنید.
کره را روی حرارت ملایم داخل قابلمه نچسب گرم کنید تا آب شود سپس گوشت خرچنگ را به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. سپس سوپ را داخل کاسه بریزید.
سوپ را با تکه های گوشت خرچنگ و فیله و پیازچه سرو کنید.