آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ ذرت و گوشت خرچنگ

شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۹:۲۸ ب.ظ



 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :

برای 8 نفر
گوشت خرچنگ 450 گرم (پخته و حبه شده)
ذرت 8 فنجان
گوشت قرمز 8 تکه (فیله نازک برش خورده و خرد شده)
پیاز 2 فنجان (خرد شده)
هویج 3/4 فنجان (خرد شده)
کرفس 2/3 فنجان (خرد شده)
فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
آب صدف 3 فنجان (یا آب مرغ)
خامه 1.5 فنجان (خامه زده شده)
خامه ترش 6 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
پیازچه 3 قاشق غذاخوری (خرد شده)

طرز تهیه:


چهار فنجان ذرت را با یک و یک چهارم پیمانه آب صدف داخل دستگاه مخلوط کن قرار دهید و آن ها را پوره کنید تا یکدست شوند.
فیله ها را به مدت 5 دقیقه داخل یک قابلمه تفت دهید تا ترد شوند و بعد آنها را به یک حوله کاغذی انتقال دهید. سه قاشق غذاخوری از چربی قابلمه را نگهدارید و بقیه را دور بریزید. پیاز را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
چهار فنجان ذرت باقیمانده را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید. هویج را اضافه کنید و کرفس و فلفل را به آن بیفزایید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. آب صدف را به آن اضافه کنید و یک و سه چهارم آب صدف باقیمانده را هم بیفزایید و به مدت 10 دقیقه آرام بجوشانید و بعد با پوره ذرت و خامه مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
سوپ را از روی حرارت بردارید و با خامه ترش مخلوط کنید.
کره را روی حرارت ملایم داخل قابلمه نچسب گرم کنید تا آب شود سپس گوشت خرچنگ را به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. سپس سوپ را داخل کاسه بریزید.
سوپ را با تکه های گوشت خرچنگ و فیله و پیازچه سرو کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">