آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




دستور پخت سوپ اسفناج سرد

شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۹:۳۱ ب.ظ


 
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 3 نفر
آب مرغ یک لیوان و نیم
اسفناج نیم کیلو (پخته شده)
پیاز 1 عدد (نگینی شده)
آرد 1 قاشق غذاخوری (سفید و الک شده)
کره 100 گرم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

اسفناج از جمله سبزیجات بسیار خوشمزه ، پرخاصیت و لذیذ است .تهیه سوپ با اسفناج در بین مردم بسیار متداول است و این سوپ جزو خوشمزه ترین و ساده ترین نوع سوپ اسفناج است.

طرز تهیه:


ظرفی مناسب انتخاب کنید و کره را داخل آن داغ کنید و پیاز های نگینی شده را درون کره خوب سرخ کنید.آرد را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا یکدست شود و سپس آب مرغ را کم کم به مواد اضافه میکنیم تا گلوله نشود. مدام هم میزنیم تا کمی قوام بگیرد و سپس ادویه و پس از آن اسفناج را به ظرف اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم چند دقیقه که با حرارت ملایم پخته شد زیر شعله را خاموش میکنیم و کمی صبر میکنیم تا سوپ خنک شود.آن را داخل مخلوط کن ریخته و خوب یکنواخت میکنیم.پس از آن سوپ را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و سپس برای سرو آماده میکنیم.

نکات:


1)حتما از آرد سفید استفاده کنید و آن را چندین بار الک کنید.
2)میتوانید به جای آب مرغ از آب گوشت و یا شیر استفاده کنید.
3)اگر دوست داشتید میتوانید به سوپ ،هویج و نخود فرنگی هم اضافه کنید البته آنها را جدا بپزید و پس از یکنواخت کردن سوپ به آن اضافه کنید.
4)از روغن به جای کره استفاده نکنید چون سوپ سرد با روغن طعم خوشایندی ندارد.
5)اگر میواهید سوپ شما خوشمزه تر شود روی آن خامه بریزید و به همراه سوپ میل کنید.
نوش جان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">