دستور پخت آش آبغوره
شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۹:۴۴ ب.ظ
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
برنج یک لیوان (شکسته)
آبغوره یک لیوان
لپه 1 استکان
روغن 2 قاشق غذاخوری
سبزی 1 کیلو (اسفناج،تره،جعفری)
پیاز 2 عدد
نعنا 3 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
آش آبغوره از آن آش های هوس برانگیز و بسیار خوشمزه شیرازی است .این آش به خصوص برای طرفداران غذاهای ترش پیشنهاد بسیار مناسبی است.
طرز تهیه:
ابتدا در ظرف مناسب کمی روغن داغ کنید و بعد یکی از پیازها را خرد کرده و در ظرف سرخ کنید.مقداری زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و پس از تفت دادن لپه و برنج خیس خورده را از آبکش رد کرده و به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.سپس 5 پیمانه آب و کمی نمک به مواد اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا غذای شما جوش بیاید و آنگاه شعله را ملایم کرده و اجازه دهید موادتان بپزند.در این بین مواد را مخلوط کنید تا غذای شما لعاب بیشتری بدهد.وقتی برنج نیم پز شد سبزیها را خرد کرده و به آش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم غذا خوب جا بیفتد.نیم ساعت مانده به پخته شدن غذا آبغوره را اضافه میکنیم و شعله را زیاد میکنیم تا غذا بجوش بیاید و پس از آن شعله را کم کرده و در ظرف مناسب بقیه پیاز را سرخ میکنیم و آن را با نعنا و زردچوبه کمی تفت میدهیم و به غذا اضافه میکنیم.کمی هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند و سپس غذا را برای سرو آماده میکنیم.