آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




دستور پخت آش آبغوره

شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۹:۴۴ ب.ظ



 
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
برنج یک لیوان (شکسته)
آبغوره یک لیوان
لپه 1 استکان
روغن 2 قاشق غذاخوری
سبزی 1 کیلو (اسفناج،تره،جعفری)
پیاز 2 عدد
نعنا 3 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم

آش آبغوره از آن آش های هوس برانگیز و بسیار خوشمزه شیرازی است .این آش به خصوص برای طرفداران غذاهای ترش پیشنهاد بسیار مناسبی است.

طرز تهیه:


ابتدا در ظرف مناسب کمی روغن داغ کنید و بعد یکی از پیازها را خرد کرده و در ظرف سرخ کنید.مقداری زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و پس از تفت دادن لپه و برنج خیس خورده را از آبکش رد کرده و به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.سپس 5 پیمانه آب و کمی نمک به مواد اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا غذای شما جوش بیاید و آنگاه شعله را ملایم کرده و اجازه دهید موادتان بپزند.در این بین مواد را مخلوط کنید تا غذای شما لعاب بیشتری بدهد.وقتی برنج نیم پز شد سبزیها را خرد کرده و به آش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم غذا خوب جا بیفتد.نیم ساعت مانده به پخته شدن غذا آبغوره را اضافه میکنیم و شعله را زیاد میکنیم تا غذا بجوش بیاید و پس از آن شعله را کم کرده و در ظرف مناسب بقیه پیاز را سرخ میکنیم و آن را با نعنا و زردچوبه کمی تفت میدهیم و به غذا اضافه میکنیم.کمی هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند و سپس غذا را برای سرو آماده میکنیم.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">