طرز پخت سوپ گوجه فرنگی و پرتقال
جمعه, ۲۱ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۰۶ ق.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه :
گوجه فرنگی 1 کیلو
آب مرغ 2 لیوان
پیاز 1 عدد
سیر سیر 2 حبه
کره 50 گرم
پوست پرتقال 2 قاشق سوپخوری
آرد 25 گرم
آب پرتقال نصف لیوان
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
شاید در ابتدا این عنوان زیاد هم خوشمزه نباشد اما اگر یکبار این سوپ را امتحان کنید نظرتان کاملا عوض میشود.این سوپ طعم خوشایندی دارد و عطر پرتقال و طعم بی نظیر گوجه مزه ای خوشایند به آن داده است و پیشنهاد میکنم حتما یکبار این غذا را امتحان کنید.
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را تمیز بشویید و سر آن را جدا کرده داخل مخلوط کن بریزید و سپس در ظرف مناسب ریخته و اجازه دهید به جوش اید.و آب آن گرفته شود.در ظرفی جداگانه پیاز و سیر را با مقداری کره تفت دهید تا به اصطلاح سبک شود و آرد را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید حالا گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.پوست پرتقال را یک بار بجوشانید و ابش را خالی کنید تا تلخی آن گرفته شود و آن را با آب مرغ و آب پرتقال به غذا اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جوش بیاید.پس از آن حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید مواد کمی بپزد و در انتها نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و داخل مخلوط کن بریزید تا یک دست و خوشمزه شود.
نکات:
1) اضافه کردن سیر کاملا اختیاری است اگر طعم ان را وست ندارید از غذا حذفش کنید یا پودر سیر را جایگزین کنید.
2) اضافه کردن زعفران به خوشمزه شدن این سوپ کمک زیادی میکند.
3) میتوانید به سوپ مرغ هم اضافه کنید و یا از گوشت یا آبگوشت در سوپ استفاده کنید.
نوش جان
1) اضافه کردن سیر کاملا اختیاری است اگر طعم ان را وست ندارید از غذا حذفش کنید یا پودر سیر را جایگزین کنید.
2) اضافه کردن زعفران به خوشمزه شدن این سوپ کمک زیادی میکند.
3) میتوانید به سوپ مرغ هم اضافه کنید و یا از گوشت یا آبگوشت در سوپ استفاده کنید.
نوش جان