طرز تهیه سوپ تایلندی با هندوانه و خرچنگ
شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۰۹:۰۱ ب.ظ
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چای خوری
موسیر 3 قاشق غذاخوری (خرد شده)
هندوانه تکه تکه شده (بدون هسته و درشت خرد شده)
پیازچه 1 عدد
زنجبیل 1.5 قاشق غذاخوری (بدون پوست و خرد شده)
سیر 1 قاشق غذاخوری (خرد شده)
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز 1عدد (کوچک - خرده شده با هسته)
گوشت خرچنگ 250 گرم (پخته)
گشنیز 1/4 فنجان (خرد شده)
طرز تهیه:
هندوانه را داخل دستگاه مخلوط کن ریخته، له کنید و به کاسه انتقال دهید. پیازچه را خیلی نازک خرد کنید. سپس با موسیر، زنجبیل و سیر داخل یک قابلمه دو لیتری با 1.5 قاشق غذاخوری روغن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا اینکه سبزیجات معطر کمی طلایی شود.
یک سوم از هندوانه را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بگذارید آرام بجوشد و بعد از روی حرارت بردارید و مخلوط به دست آمده را با فلفل سبز داخل مخلوط کن بریزید و آبلیمو و 3/4 قاشق چای خوری نمک را به آن اضافه کنید تا کاملا له و یکدست شوند.
حالا باقیمانده هندوانه را به آن اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید. می توانید در صورت تمایل آبلیمو، نمک و فلفل سبز را دوباره به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
سوپ را از یک صافی به داخل یک کاسه بزرگ رد کنید و جامدات باقیمانده روی صافی را دور بیندازید. بعد به مدت 2 ساعت بدون درپوش داخل یخچال بگذارید.
گوشت خرچنگ پخته را همراه با گشنیز، 1/4 قاشق چای خوری نمک و 1.5 قاشق غذاخوری روغن مخلوط کنید. سپس بین چهار کاسه تقسیم کرده، در مرکز کاسه قرار دهید و دور آن سوپ را بریزید.