طرز تهیه سوپ سوسیس، ماکارونی و لوبیا
شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۰۶:۵۶ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه :
برای 8 نفر
ماکارونی 1 پیمانه (ماکارونی شکلی)
کنسرو لوبیا 1 عدد
گوجه فرنگی گوجه فرنگی 450 گرم (خرد شده)
آب مرغ 5 فنجان
مریم گلی 1/4 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
رزماری 1 قاشق چای خوری (پودر شده)
ریحان 1 قاشق چای خوری (پودر شده)
سیر 1 قاشق غذاخوری (خرد شده)
کرفس 1 عدد (خرد شده)
پیاز 1.5 فنجان (خرد شده)
هویج 1.5 فنجان (خرد شده)
سوسیس 450 گرم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
روغن را داخل یک قابلمه چدنی روی حرارت ملایم گرم کنید و سوسیس را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا اینکه شروع به برشته شدن بکند و با پشت قاشق آنها را خرد کنید. پیاز، هویج، کرفس، سیر، مریم گلی، رزماری و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده، به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا اینکه سبزیجات شروع به نرم شدن بکنند. سپس آب مرغ و گوجه فرنگی و لوبیا را به آن اضافه کنید و سوپ را به جوش آورید.
دما را کم کنید و به مدت 20 دقیقه آرام بجوشانید تا سبزیجات نرم تر شوند و طعم ها با هم مخلوط شوند. سپس ماکارونی را به سوپ اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بجوشانید و در آخر نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.