آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ سوسیس، ماکارونی و لوبیا

شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۰۶:۵۶ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :

برای 8 نفر
ماکارونی 1 پیمانه (ماکارونی شکلی)
کنسرو لوبیا 1 عدد
گوجه فرنگی گوجه فرنگی 450 گرم (خرد شده)
آب مرغ 5 فنجان
مریم گلی 1/4 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
رزماری 1 قاشق چای خوری (پودر شده)
ریحان 1 قاشق چای خوری (پودر شده)
سیر 1 قاشق غذاخوری (خرد شده)
کرفس 1 عدد (خرد شده)
پیاز 1.5 فنجان (خرد شده)
هویج 1.5 فنجان (خرد شده)
سوسیس 450 گرم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

روغن را داخل یک قابلمه چدنی روی حرارت ملایم گرم کنید و سوسیس را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا اینکه شروع به برشته شدن بکند و با پشت قاشق آنها را خرد کنید. پیاز، هویج، کرفس، سیر، مریم گلی، رزماری و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده، به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا اینکه سبزیجات شروع به نرم شدن بکنند. سپس آب مرغ و گوجه فرنگی و لوبیا را به آن اضافه کنید و سوپ را به جوش آورید.
دما را کم کنید و به مدت 20 دقیقه آرام بجوشانید تا سبزیجات نرم تر شوند و طعم ها با هم مخلوط شوند. سپس ماکارونی را به سوپ اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بجوشانید و در آخر نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">