آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ پیاز با پنیر و آویشن

شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۰۶:۵۲ ب.ظ



 
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت

مواد اولیه :

برای 2 نفر
پیاز 450 گرم (از وسط نصف کنید و از طول نازک ورقه کنید)
آویشن 3 تا 5 عدد
برگ بو 1 عدد
فلفل به مقدار لازم (خرد شده)
آرد 1 قاشق چای خوری
نمک دریایی 1/4 قاشق چای خوری
سرکه 1/2 فنجان
آب گوشت 2 فنجان
آب 1 فنجان
نان سیاباتا 1 عدد (با ضخامت 1.5 سانتیمتر و از وسط برش خورده)
کره 2 قاشق غذاخوری
پنیر گرویر 1/2 فنجان (رنده شده)

طرز تهیه:

یک قابلمه 5 لیتری را روی حرارت کم قرار دهید و کره را داخل آن گرم کنید تا آب شود. سپس پیاز، آویشن، برگ بو، نمک و فلفل را اضافه کنید و آنها را به مدت 20 الی 25 دقیقه تفت دهید تا اینکه پیازها طلایی و خیلی نرم شوند و کم و بیش آنها را با هم مخلوط کنید.
حالا آرد را به آن اضافه کنید و به مدت 1 الی 2 دقیقه آن را بپزید بعد سرکه را اضافه کنید و شعله گاز را زیاد کنید و اجازه دهید سرکه به مدت 2 الی 3 دقیقه بجوشد.
آب گوشت و آب را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به مدت 25 الی 35 دقیقه آرام بجوشد و بگذارید طعم ها با هم مخلوط شوند و با نمک و فلفل به آن طعم دهید.
فر را گرم کنید و طبقه میانی آن را آماده کنید. نان را داخل فر قرار دهید تا تست و برشته شود (هر طرف نان به مدت 2 الی 3 دقیقه).
ساقه های آویشن و برگ بو را از داخل سوپ دربیاورید و دور بیندازید.
سوپ را داخل دو کاسه مخصوص فر بریزید و نان را روی سوپ ها شناور کنید و روی آن لایه ضخیمی پنیر سوئیسی گرویر بریزید. سوپ ها را به مدت 3 الی 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا اینکه پنیر ها کاملا آب شوند و روی آنها طلایی شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">