طرز تهیه سوپ پیاز با پنیر و آویشن
شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۰۶:۵۲ ب.ظ
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت
مواد اولیه :
برای 2 نفر
پیاز 450 گرم (از وسط نصف کنید و از طول نازک ورقه کنید)
آویشن 3 تا 5 عدد
برگ بو 1 عدد
فلفل به مقدار لازم (خرد شده)
آرد 1 قاشق چای خوری
نمک دریایی 1/4 قاشق چای خوری
سرکه 1/2 فنجان
آب گوشت 2 فنجان
آب 1 فنجان
نان سیاباتا 1 عدد (با ضخامت 1.5 سانتیمتر و از وسط برش خورده)
کره 2 قاشق غذاخوری
پنیر گرویر 1/2 فنجان (رنده شده)
طرز تهیه:
یک قابلمه 5 لیتری را روی حرارت کم قرار دهید و کره را داخل آن گرم کنید تا آب شود. سپس پیاز، آویشن، برگ بو، نمک و فلفل را اضافه کنید و آنها را به مدت 20 الی 25 دقیقه تفت دهید تا اینکه پیازها طلایی و خیلی نرم شوند و کم و بیش آنها را با هم مخلوط کنید.
حالا آرد را به آن اضافه کنید و به مدت 1 الی 2 دقیقه آن را بپزید بعد سرکه را اضافه کنید و شعله گاز را زیاد کنید و اجازه دهید سرکه به مدت 2 الی 3 دقیقه بجوشد.
آب گوشت و آب را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به مدت 25 الی 35 دقیقه آرام بجوشد و بگذارید طعم ها با هم مخلوط شوند و با نمک و فلفل به آن طعم دهید.
فر را گرم کنید و طبقه میانی آن را آماده کنید. نان را داخل فر قرار دهید تا تست و برشته شود (هر طرف نان به مدت 2 الی 3 دقیقه).
ساقه های آویشن و برگ بو را از داخل سوپ دربیاورید و دور بیندازید.
سوپ را داخل دو کاسه مخصوص فر بریزید و نان را روی سوپ ها شناور کنید و روی آن لایه ضخیمی پنیر سوئیسی گرویر بریزید. سوپ ها را به مدت 3 الی 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا اینکه پنیر ها کاملا آب شوند و روی آنها طلایی شود.