طرز تهیه سوپ کدو، ذرت و آناناس
شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۰۹:۰۷ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه :
برای 8 نفر
موسیر 1 قاشق غذاخوری (خرد شده)
گشنیز 1/4 فنجان + 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
شکر 1/16 قاشق چای خوری
نمک 2 و 1/4 قاشق چای خوری
ذرت 3 عدد (دانه ها جدا شده و چوب ذرت از عرض دو نیم شده)
آب 4 فنجان
شیر نارگیل 1 و 1/4 فنجان
آبلیمو 4.5 قاشق چای خوری
پیاز 1 عدد (متوسط - خرد شده)
سیر 2 حبه (خرد شده)
کدو 1 عدد (کوچک - بدون پوست و خرد شده)
طرز تهیه:
2 قاشق غذاخوری روغن را داخل یک قابلمه 5 لیتری داغ کنید. سپس پیاز را به روغن اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه آن را تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود. سپس 1/4 فنجان گشنیز و سیر را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید. بعد کدو ها را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید و با آب، شیر نارگیل، چوب ذرت، 2 قاشق چای خوری نمک و فلفل قرمز مخلوط کنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه آرام بجوشد و هم بزنید تا کدو ها خوب نرم شوند.
آبلیمو، 1/4 قاشق چای خوری نمک و شکر را داخل یک کاسه مخلوط کنید. سپس 2 قاشق غذاخوری روغن را اضافه کرده، با هم ترکیب کنید.
دانه های ذرت را داخل یک ماهی تابه عمیق با آب و نمک به مدت 2 تا 3 دقیقه بجوشانید تا نرم شوند و با یک صافی آبکش کنید و با آب سرد بشویید.
چوب ذرت را دور بیندازید سپس سوپ را داخل مخلوط کن بریزید و آن را کاملا له کنید تا یکدست شود و به یک ظرف دو لیتری انتقال دهید.
سوپ را بین هشت کاسه تقسیم کنید و روی هر سوپ مقداری از مخلوط ذرت را بریزید.