آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ کدو، ذرت و آناناس

شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۰۹:۰۷ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :

برای 8 نفر
موسیر 1 قاشق غذاخوری (خرد شده)
گشنیز 1/4 فنجان + 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
شکر 1/16 قاشق چای خوری
نمک 2 و 1/4 قاشق چای خوری
ذرت 3 عدد (دانه ها جدا شده و چوب ذرت از عرض دو نیم شده)
آب 4 فنجان
شیر نارگیل 1 و 1/4 فنجان
آبلیمو 4.5 قاشق چای خوری
پیاز 1 عدد (متوسط - خرد شده)
سیر 2 حبه (خرد شده)
کدو 1 عدد (کوچک - بدون پوست و خرد شده)

طرز تهیه:

2 قاشق غذاخوری روغن را داخل یک قابلمه 5 لیتری داغ کنید. سپس پیاز را به روغن اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه آن را تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود. سپس 1/4 فنجان گشنیز و سیر را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید. بعد کدو ها را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید و با آب، شیر نارگیل، چوب ذرت، 2 قاشق چای خوری نمک و فلفل قرمز مخلوط کنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه آرام بجوشد و هم بزنید تا کدو ها خوب نرم شوند.
آبلیمو، 1/4 قاشق چای خوری نمک و شکر را داخل یک کاسه مخلوط کنید. سپس 2 قاشق غذاخوری روغن را اضافه کرده، با هم ترکیب کنید.
دانه های ذرت را داخل یک ماهی تابه عمیق با آب و نمک به مدت 2 تا 3 دقیقه بجوشانید تا نرم شوند و با یک صافی آبکش کنید و با آب سرد بشویید.
چوب ذرت را دور بیندازید سپس سوپ را داخل مخلوط کن بریزید و آن را کاملا له کنید تا یکدست شود و به یک ظرف دو لیتری انتقال دهید.
سوپ را بین هشت کاسه تقسیم کنید و روی هر سوپ مقداری از مخلوط ذرت را بریزید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">