آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۰۰ ب.ظ


 
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 35 دقیقه

مواد اولیه :

برای 3 نفر
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
تخم مرغ تخم مرغ 2 عدد (زرده)
کره 100 گرم
برنج 200 گرم
پیاز 2 عدد
گوجه فرنگی  1 کیلو
زعفران به میزان لازم

سوپ گوجه انواع بسیار متفاوتی داره و در هر منطقه به شیوه متفاوتی پخته میشه.افزودنیهای این غذا بسیار متفاوته و بنا به سلایق مختلف متفاوت پخته میشه در زیر آموزشی از سریعترین و راحت ترین نوع این سوپ محسوب میشه.

طرز تهیه:

گوجه ها را شسته و آنها را رنده کرده یا داخل مخلوط کن میریزیم.در ظرفی مناسب پیازها را خرد کرده و در نصف کره سرخ میکنیم و گوجه فرنگی و برنج را به همراه یک لیوان آب درون ظرف ریخته و اجازه میدهیم برنج پخته شود پس از آنکه برنج کاملا پخت بقیه کره و ادویه و تخم مرغ زده شده را به غذا اضافه میکنیم.غذا بعد از چند دقیقه حاضر میشود.



نکات:
1) میتوانید از زعفران آبکرده و رب گوجه فرنگی هم در پیاز داغ استفاده کنید.
2) این غذا میتواند با آبلیمو یا گرد لیمو طعمدار شود


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">