طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۰۰ ب.ظ
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 35 دقیقه
مواد اولیه :
برای 3 نفر
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
تخم مرغ تخم مرغ 2 عدد (زرده)
کره 100 گرم
برنج 200 گرم
پیاز 2 عدد
گوجه فرنگی 1 کیلو
زعفران به میزان لازم
سوپ گوجه انواع بسیار متفاوتی داره و در هر منطقه به شیوه متفاوتی پخته میشه.افزودنیهای این غذا بسیار متفاوته و بنا به سلایق مختلف متفاوت پخته میشه در زیر آموزشی از سریعترین و راحت ترین نوع این سوپ محسوب میشه.
طرز تهیه:
گوجه ها را شسته و آنها را رنده کرده یا داخل مخلوط کن میریزیم.در ظرفی مناسب پیازها را خرد کرده و در نصف کره سرخ میکنیم و گوجه فرنگی و برنج را به همراه یک لیوان آب درون ظرف ریخته و اجازه میدهیم برنج پخته شود پس از آنکه برنج کاملا پخت بقیه کره و ادویه و تخم مرغ زده شده را به غذا اضافه میکنیم.غذا بعد از چند دقیقه حاضر میشود.
نکات:
1) میتوانید از زعفران آبکرده و رب گوجه فرنگی هم در پیاز داغ استفاده کنید.
2) این غذا میتواند با آبلیمو یا گرد لیمو طعمدار شود
1) میتوانید از زعفران آبکرده و رب گوجه فرنگی هم در پیاز داغ استفاده کنید.
2) این غذا میتواند با آبلیمو یا گرد لیمو طعمدار شود