آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات

شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۰۹:۱۲ ب.ظ



 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
پنیر پارمسان به مقدار لازم (رنده شده)
پوره گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
جو 100 گرم
قارچ 525 گرم (خرد شده)
رزماری 1 قاشق غذاخوری (خرد شده یا 1 قاشق چای خوری پودر رزماری)
سیر 2 حبه (خرد شده)
هویج 2 عدد (بزرگ - خرد شده)
پیاز 1 عدد (متوسط - خرد شده)
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
عصاره سبزیجات 1 عدد (حل شده در 1.2 لیتر آب یا 1.2 لیتر آب سبزیجات)

فولیک اسید ماده مهمی برای بدن انسانهاست. این سوپ خوشمزه ی سرشار از فولیک اسید و کم کالری گزینه مناسبی برای دستیابی به یک غذای سالم است.

طرز تهیه:

روغن را در ماهی تابه روی حرارت گرم کرده، پیاز، سیر، هویج و رزماری، نمک و فلفل را اضافه کنید و 5 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شوند.
بعد قارچ را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا مواد را در قابلمه ریخته، عصاره سبزیجات، پوره گوجه و جو را نیز اضافه کنید. 30 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا جو نرم و پخته شود.
در صورت لزوم آب بیشتری به سوپ اضافه کنید.
سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و در صورت تمایل روی آن کمی پنیر پارمسان رنده شده بریزید.
لذت ببرید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">