آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ مرغ ساده با تزئین قلب

جمعه, ۱۴ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۲۸ ب.ظ


آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر

سینه مرغ :2 عدد
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
پیاز پیاز :1 عدد (متوسط)
هویج: 3 عدد (متوسط)
هویج وحشی :2 عدد (نام دیگرش زردک است)
جعفری: 2 قاشق چای خوری
پودر سیر: 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه :1/8 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
آب مرغ: 4 فنجان
آب :2 فنجان
نودل: 250 گرم (یا رشته سوپی)


طرز تهیه:


پوست هویج را بگیرید و با چاقو به شکل قلب در بیاورید.



حالا به تکه های کوچک (قلب های کوچک) تقسیم کنید.
در صورت تمایل میتوانید این کار را برای هویج وحشی نیز تکرار کنید.



پیاز را خرد کرده و با روغن در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط بگذارید تا پیاز نرم شود.
حالا هویج، هویج وحشی، جعفری، پودر سیر، آب، آب مرغ و فلفل را اضافه کنید و تا نرم شدن هویج، بپزید.
در صورت لزوم نمک نیز اضافه کنید.



در این حین در قابلمه ای جدا، سینه مرغ را بپزید و بعد از آماده شدن با چنگال تکه تکه کنید.



حالا نودل را در آب جوش بریزید و پس از نرم شدن آبکش کنید.



در هر بشقاب به مقدار دلخواه نودل ریخته و مرغ را اضافه کنید.



سپس سوپ پخته را روی نودل بریزید و سرو کنید.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">