آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ کلم بروکلی و پنیر

جمعه, ۱۴ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۱۹ ب.ظ


آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر

کره :2 قاشق غذاخوری (یا مارگارین)
هویج :1/2 فنجان (رنده شده)
پیاز : 1 عدد (متوسط - خرد شده)
آرد :2 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای: 425 گرم
آب مرغ :1 و 3/4 فنجان (یا عصاره مرغ حل شده در 1 و 3/4 فنجان آب گرم)
شیر :1 فنجان
کلم بروکلی 255 گرم (خرد شده


طرز تهیه:


کره را در یک ماهی تابه بزرگ و عمیق روی حرارت بگذارید و آب کنید. سپس هویج و پیاز را اضافه کرده، گاهی هم بزنید تا نرم شوند.
آرد و کلم بروکلی را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کلم کاملا به آرد آغشته شود. سپس به قابلمه اضافه کنید.
حالا شیر، آب مرغ و پنیر را هم اضافه کنید و بگذارید روی حرارت متوسط بپزند سوپ آماده شود.



نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">