آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




سوپ هویج و زنجبیل

دوشنبه, ۱۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۰۲ ق.ظ

سوپ هویج و زنجبیل  






شیرینی این سوپ مربوط به هویج و تندی آن مربوط به زنجبیل است.

 

زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر:

هویج                          نیم کیلو

پیاز متوسط                 یک عدد

کرفس خرد شده                  یک شاخه

زنجبیل رنده شده                 یک قاشق غذاخوری

آب مرغ                                5 پیمانه

کره یا روغن زیتون                 3 قاشق غذاخوری

نمک                                    ‌به مقدار لازم

پوست رنده شده و آب نصف یک عدد لیمو

 

طرز تهیه:

* کره یا روغن زیتون را درون ظرفی روی حرارت متوسط گرم کنید.

* پیاز، کرفس، هویج و نمک را درون روغن با حرارت کم سرخ کنید تا نرم شوند.

* زنجبیل را به محتوای ظرف اضافه کرده و 2 دقیقه ی دیگر آن ‌ها را تفت دهید.

* آب مرغ را به ظرف اضافه کرده و بگذارید مواد داخل ظرف با حرارت کم بجوشند.

* با استفاده از یک همزن، ‌سوپ را به صورت پوره درآورید و به آن پوست و آب لیمو را اضافه کنید.

* پس از این که کمی خنک شد آن را درون کاسه‌ های کوچک ‌تر بریزید و میل کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">