روش تهیهی سوپ جو با مرغ
مواد لازم برای سوپ جو با مرغ
اسکلت مرغ یک عدد
شیر چهار لیوان
پیاز یک عدد
خامه صد گرم
جو پرک دو کاسه سوپخوری
نمک و زعفران به مقدار لازم
جعفری خردکرده دو قاشق غذاخوری
نخودفرنگی یک فنجان
مواد لازم برای سوپ جو
یک عدد اسکلت مرغ (یک عدد مرغ که ران و سینه ندارد) و گوشت خالص آن حدود 200 گرم میباشد؛ به جای اسکلت مرغ میتوان از دو عدد ران مرغ نیز استفاده کرد. یک عدد پیاز متوسط، معادل 100 گرم.
دو کاسه ماستخوری جو پرک، معادل 200 گرم. چهار لیوان شیر، حدوداً یک لیتر.
یک فنجان نخودفرنگی یا نصف قوطی (نیم کیلویی) کنسرو نخودفرنگی، حدود 100 گرم. یک چهارم قاشق چایخوری زعفران، برای تزئین.
یک بسته خامه صد گرمی. دو قاشق غذاخوری جعفری برای تزئین، حدود ده گرم.
نمک به مقدار لازم.
طرز تهیه سوپ جو با مرغ
مرغ و پیاز و نمک را حدود 3 الی 4 ساعت میپزیم، سپس پیاز را دور ریخته، آب مرغ را جدا کرده و گوشتهای مرغ را نیز خرد میکنیم و در آب مرغ می ریزیم.
جو پرک را به آب مرغ اضافه میکنیم. سوپ حدود دو ساعت بپزد تا آب سوپ تبخیر شود و یک سوپ غلیظ و سفتی به دست آید. در حین پخت باید چندین مرتبه سوپ را هم بزنیم.
شیر و کنسرو نخودفرنگی (به جای کنسرو میتوان از نخودفرنگی تازه نیز استفاده کرد) را اضافه میکنیم. سوپ یک ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد. در حین پخت چندین مرتبه باید سوپ را هم بزنیم.
شعله را خاموش کرده، نصف خامه را به سوپ اضافه میکنیم سوپ یک ساعت بماند تا کمی سرد شود و لعاب بیندازد.
با کمی زعفران آب کرده، جعفری خردشده، خامه و زرشک میتوان روی سوپ را تزئین کرد.
همچنین سوپ را میتوان با کمی زعفران آب کرده، جعفری خردشده و کنسرو نخودفرنگی و زرشک تزئین کرد.
نوش جان
کالری موجود در سوپ جو با مرغ
مقدار کالری موجود در کل سوپ حدود 2100 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماستخوری از این سوپ 200 کیلوکالری میباشد.
اسکلت مرغ یک عدد شیر چهار لیوان پیاز یک عدد خامه صد گرم جو پرک دو کاسه سوپخوری نمک و زعفران به مقدار لازم جعفری خردکرده دو قاشق غذاخوری نخودفرنگی یک فنجان یک
عدد اسکلت مرغ (یک عدد مرغ که ران و سینه ندارد) و گوشت خالص آن حدود 200
گرم میباشد؛ به جای اسکلت مرغ میتوان از دو عدد ران مرغ نیز استفاده کرد.
یک عدد پیاز متوسط، معادل 100 گرم. دو کاسه ماستخوری جو پرک، معادل 200 گرم. چهار لیوان شیر، حدوداً یک لیتر. یک فنجان نخودفرنگی یا نصف قوطی (نیم کیلویی) کنسرو نخودفرنگی، حدود 100 گرم. یک چهارم قاشق چایخوری زعفران، برای تزئین. یک بسته خامه صد گرمی. دو قاشق غذاخوری جعفری برای تزئین، حدود ده گرم. نمک به مقدار لازم. مرغ
و پیاز و نمک را حدود 3 الی 4 ساعت میپزیم، سپس پیاز را دور ریخته، آب
مرغ را جدا کرده و گوشتهای مرغ را نیز خرد میکنیم و در آب مرغ می ریزیم. جو
پرک را به آب مرغ اضافه میکنیم. سوپ حدود دو ساعت بپزد تا آب سوپ تبخیر
شود و یک سوپ غلیظ و سفتی به دست آید. در حین پخت باید چندین مرتبه سوپ را
هم بزنیم. شیر
و کنسرو نخودفرنگی (به جای کنسرو میتوان از نخودفرنگی تازه نیز استفاده
کرد) را اضافه میکنیم. سوپ یک ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد. در حین پخت
چندین مرتبه باید سوپ را هم بزنیم. شعله را خاموش کرده، نصف خامه را به سوپ اضافه میکنیم سوپ یک ساعت بماند تا کمی سرد شود و لعاب بیندازد. با کمی زعفران آب کرده، جعفری خردشده، خامه و زرشک میتوان روی سوپ را تزئین کرد. همچنین سوپ را میتوان با کمی زعفران آب کرده، جعفری خردشده و کنسرو نخودفرنگی و زرشک تزئین کرد. نوش جان مقدار کالری موجود در کل سوپ حدود 2100 کیلوکالری میباشد. مقدار کالری موجود در یک کاسه ماستخوری از این سوپ 200 کیلوکالری میباشد.مواد لازم برای سوپ جو با مرغ
مواد لازم برای سوپ جو
طرز تهیه سوپ جو با مرغ
کالری موجود در سوپ جو با مرغ