آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




سوپ عدس با گوشت قلقلی

شنبه, ۲۴ آبان ۱۳۹۳، ۰۹:۳۷ ب.ظ

 

سوپ عدس

مواد لازم:

ران مرغ                           یک عدد

عدس                              دو فنجان

پیاز                                 دو عدد متوسط

گوشت چرخ‌کرده              یک کاسه ماست‌خوری

آرد برنج                           چهار قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه                به مقدار لازم

 

با این مقدار مواد لازم تعداد 11 کاسه ماست‌خوری از «سوپ عدس با گوشت قلقلی» خواهیم داشت.

 

مواد لازم برای سوپ عدس با گوشت قلقلی

دو عدد پیاز متوسط، معادل 200 گرم. یک کاسه ماست‌خوری گوشت چرخ‌کرده، معادل 250 گرم.

سوپ جوکتلت لپه

نمک و زردچوبه به مقدار لازم. چهار قاشق غذاخوری آرد برنج، معادل 60 گرم.

کوکو هویجآش شله قلمکار

یک عدد ران مرغ، معادل 200 گرم. دو فنجان عدس، معادل 250 گرم.

مرغعدس

 

طرز تهیه سوپ عدس با گوشت قلقلی

دو فنجان عدس، یک عدد پیاز خردشده، ران مرغ پوست‌کنده، نمک، فلفل و مقداری آب را در یک قابلمه ریخته تا حدود سه ساعت بپزد.

سوپ عدس با گوشت قلقلی

عدس و مرغ پخته‌شده را از آب سوپ جدا کرده، می‌کوبیم. سپس آب سوپ را دوباره به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم.

سوپ عدس با گوشت قلقلی

یک کاسه گوشت چرخ‌کرده را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک، ورز داده، آن را به صورت توپ‌های قلقلی در می‌آوریم و به سوپ اضافه می‌کنیم تا برای نیم ساعت دیگر بپزد.

سوپ عدس با گوشت قلقلی

چهار قاشق آرد برنج را در کمی از آب سوپ حل می‌کنیم و به سوپ اضافه می‌کنیم تا برای نیم ساعت دیگر بپزد. در این مدت چندین مرتبه باید سوپ را هم بزنیم تا ته نگیرد.

سوپ عدس با گوشت قلقلی

سوپ آماده پذیرایی می‌باشد. نوش جان

سوپ عدس با گوشت قلقلی

کالری موجود در سوپ عدس با گوشت قلقلی

مقدار کالری موجود در کل سوپ 2200 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست‌خوری از این سوپ 200 کیلوکالری می‌باشد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">