آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی

۵ مطلب در بهمن ۱۳۹۳ ثبت شده است

سالاد میوه با ماست و کره بادام زمینی


 
آماده سازی: 5 دقیقه


مواد اولیه :


کره بادام زمینی: 1/2 فنجان
ماست وانیلی: 1 فنجان (بدون چربی)
میوه: 2 فنجان (موز، توت فرنگی و سیب)


طرز تهیه:

کره بادام زمینی را با ماست وانیلی داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید و با میوه های تازه (موز، توت فرنگی و سیب) سرو نمایید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ بهمن ۹۳ ، ۲۲:۰۷
آشپز باشی




سالاد لوبیا چیتی و آناناس


 
آماده سازی: 15 دقیقه


مواد اولیه :


سس قرمز: 1/3 لیوان (فلفلی)
گشنیز: 1/4 لیوان (خرد شده)
گوجه فرنگی : 200گرم (خرد شده)
ذرت: 400گرم (پخته شده)
کنسرو آناناس :2 عدد
کنسرو لوبیا: 1 عدد (لوبیا چیتی)


طرز تهیه:

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ بهمن ۹۳ ، ۲۲:۰۲
آشپز باشی




سالاد گوجه فرنگی با سیر و گشنیز


 
آماده سازی: 15 دقیقه


مواد اولیه :


گوجه فرنگی : 2 عدد (متوسط - بدون هسته و خرد شده)
پیاز : 1/4 پیاز (خرد شده)
گشنیز: 2 قاشق غذاخوری
سیر : 1 حبه (خرد شده)
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
آب لیمو ترش: به مقدار لازم


طرز تهیه:

گوجه فرنگی، پیاز، گشنیز، سیر، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو ترش را داخل یک کاسه مخلوط کنید و بعد سرو نمایید.



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ بهمن ۹۳ ، ۲۱:۵۴
آشپز باشی




سالاد سیب با مارشمالو و شکلات


 
آماده سازی: 15 دقیقه


مواد اولیه :


مارشمالو :30 عدد
کره :75 گرم (حبه شده)
سس سیب :1/4 فنجان (سس سیب کاراملی)
سیب: 4 عدد (متوسط - بدون هسته و نازک ورقه شده)
بادام زمینی: 1/3 فنجان (تست و خرد شده)
چیپس شکلاتی: 1/3 فنجان


طرز تهیه:


درون یک تابه کوچک، کره و مارشمالو ها را روی حرارت قرار دهید تا نرم و آب شوند.
ورقه های سیب را روی یک دیس بزرگ بچینید.
سس سیب کاراملی را داخل یک کیسه یک لیتری بریزید و گوشه کیسه را به وسیله قیچی کات کنید. سپس سس سیب کارملی را مانند خامه روی سیب ها بریزید.
مخلوط مارشمالو را روی سیب ها پخش کنید و بعد بادام زمینی خرد شده و چیپس شکلاتی را روی سیب ها پراکنده کنید و سرو نمایید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ بهمن ۹۳ ، ۱۸:۳۲
آشپز باشی




سالاد سالسای کرن بری


 
آماده سازی: 15 دقیقه


مواد اولیه :


کرن بری: 340 گرم (خرد شده)
گلابی :1 فنجان (خرد شده، یا سیب)
فلفل دلمه ای: 1/2 فنجان (خرد شده)
عسل: 1/4 فنجان
فلفل سرانو: 1 عدد (خرد شده)
شکر :1/2 فنجان
پوست پرتقال: 1 قاشق چای خوری (رنده شده)
آب پرتقال :2 قاشق غذاخوری
روغن کانولا :1 قاشق غذاخوری
نمک :1/16 قاشق چای خوری


طرز تهیه:

فلفل سرانو را خوب ریز کنید.
تمام ترکیبات قید شده را به اضافه فلفل داخل دستگاه غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ بهمن ۹۳ ، ۱۸:۲۴
آشپز باشی