آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




روش تهیه سالاد لوبیا چیتی و آناناس

جمعه, ۱۰ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۰۲ ب.ظ

سالاد لوبیا چیتی و آناناس


 
آماده سازی: 15 دقیقه


مواد اولیه :


سس قرمز: 1/3 لیوان (فلفلی)
گشنیز: 1/4 لیوان (خرد شده)
گوجه فرنگی : 200گرم (خرد شده)
ذرت: 400گرم (پخته شده)
کنسرو آناناس :2 عدد
کنسرو لوبیا: 1 عدد (لوبیا چیتی)


طرز تهیه:

در ابتدای کار آب کنسرو لوبیا را جدا کرده و با سس قرمز فلفلی مخلوط کنید.
آناناس را ریز خرد کرده و آب کمپوت را به سس اضافه کنید.
گوجه فرنگی را نیز به صورت ریز خرد کنید و اگر آب داشت آن را جدا کنید.
لوبیا، آناناس، ذرت، گوجه فرنگی، گشنیز و سس را با یکدیگر مخلوط کنید.
این سالاد خوشمزه را با چیپس یا نان خشک سرو کنید.

نکات:

1)بهتر است از ذرت شیرین در تهیه سالاد استفاده نشود.
2)در صورت تمایل آناناس تازه را با کمپوت جایگزین کنید.
3)در صورت تمایل به جای سس قرمز از سس سفید استفاده کنید.
4)اگر طعم ملس را نمیپسندید حتما از آناناس تازه استفاده کرده و مقداری آبلیمو به سالاد اضافه کنید.
5)این سالاد نوعی سالسا به شمار میرود!
نوش جان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">