آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




سالاد سبزیجات با اسفناج

جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۰۶:۳۸ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 2 نفر
گوچه فرنگی 5عدد (گیلاسی و ریز(مینیاتوری))
خیار 2عدد
برگ اسفناج به میزان لازم
هویج 1عدد
سفیده تخم مرغ 1عدد
سرکه سیب 2قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
عسل 1قاشق غذاخوری
روغن هسته انگور 1قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا مقداری برگ اسفناج تازه و ترد را بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا کاملا خشک شود ،سپس با دست مقداری برگ ها را خرد کرده و آنها را بخار پز کنید.
هویج را با آب نیم پز کنید و بعد به صورت حلقه ای خرد کنید.داخل تابه ای عسل ریخته و آن را به جوش بیاورید و بعد هویج ها را داخل آن تفت دهید تا براق شوند.خیار را خرد کرده و گوجه های گیلاسی را به دو نیم تقسیم کنید.
روغن زیتون،روغن هسته انگور ،سرکه ، نمک و فلفل را مخلوط کنید.در ظرفی جدا گانه مقداری آب و نمک و کمی سرکه سیب را به جوش آورده و سفیده تخم مرغ را درون آن بپزید.
همه مواد را داخل ظرفی مناسب بریزید و با سس را روی آن بدهید و سفیده تخم مرغ را ریز کرده و با مواد مخلوط کنید.

نکات:

1)در صورتی که نمیتوانید اسفناج را بخار پز کنید آن را بدون آب بپزید.
2)در صورت تمایل به جای سرکه از آبلیمو استفاده کنید.
3)این سالاد کم کالری و رژیمی است.
4)این سالاد را با کاهو یا کلم هم میتوان تهیه کرد.
نوش جان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">