سالاد ذرت دودی خوشمزه
جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۰۶:۴۴ ب.ظ
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 35 دقیقه
مواد اولیه :
برای 6 نفر
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمک نصف تا 1 قاشق چایخوری
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری (تازه)
فلفل هالوپینو نصف یک عدد (تخم در آورده و ریز شده)
سیر 1 حبه - 1 قاشق چایخوری (ریز شده)
پیاز 1 عدد متوسط - نصف فنجان - 80 گرم (ریز خرد شده)
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط (تخم در آورده و ریز خرد شده)
لوبیا سیاه 450 گرم (کنسرو، شسته و آب رفته - یا 1 و نیم فنجان پخته)
ذرت 2 ساقه متوسط یا 2 فنجان (300 گرم) دانه ذرت
پاپریکای دودی نصف قاشق چایخوری
پاپریکای دودی که بعضی اوقات به آن پیمنتون تند هم می گویند چاشنی فوق العاده ای برای اضافه کردن به ذرت ترد، لوبیا سیاه و گوجه فرنگی رسیده است. ما دوست داریم این ادویه را روی همه چیز سالاد بریزیم و به راحتی می توانیم کل کاسه را در یک وعده تمام کنیم. این سالاد برای سرو کردن با چیپس تورتیلا یا روی نان گریل شده یا بروسکتا هم عالی است.
آنچه باید بدانید:
اگر چیزهای تند دوست دارید هالوپینوی بیشتر یا کمی از سس تند مورد علاقه ی خود به سالاد اضافه کنید. ما دوست داریم در این سالاد از ذرت تازه استفاده کنیم چون خیلی ترد است. وقتی نتوانیم ذرت تازه پیدا کنیم ذرت شسته ی کنسروی یا ذرت یخ زده ی آب شده هم به خوبی جواب می دهند.طرز تهیه:
1. یک قابلمه ی متوسط آب و نمک را جوش بیاورید و ساقه های ذرت را 2 تا 3 دقیقه تا موقعی که ترد و نرم شوند در آن بجوشانید. فوراً ذرت را داخل ظرف آب و یخ قرار دهید تا جلوی پخته شدن آن گرفته شود. آب آن را بگیرید.
2. در یک کاسه ی متوسط، ذرت، لوبیا سیاه، گوجه فرنگی، پیاز، سیر، هالوپینو، روغن زیتون، نمک و پاپریکای دودی را مخلوط کنید.
3. هم بزنید و حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
نکات مهم:
1. پاپریکای دودی که گاهی اوقات روی بسته ی آن پیمنتون تند هم نوشته شده، با پاپریکای شیرین فرق دارد. این ادویه کمی تند و بسیار دودی است. اگر این ادویه را پیدا نکردید کمی زیره سبز به سالاد اضافه کنید.
2. برای جدا کردن ساقه از ذرت، چوب ذرت را ایستاده سر و ته بگیرید. چوب را محکم نگه دارید و استفاده از یک چاقوی تیز ضربه های طولی روی ذرت بر خلاف جهت ساقه وارد کنید تا دانه ها را از چوب ذرت جدا کند. اگر یک دستمال آشپزخانه ببن ساقه و سطح کار خود قرار دهید بهتر است.