طرز تهیه سالاد کلم با سبزیجات
دوشنبه, ۱ دی ۱۳۹۳، ۱۲:۳۵ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه
مواد اولیه :
برای 3 نفر
کلم سفید 1عدد (کوچک)
فلفل دلمه ای 1عدد (شامل نصف 1عدد زرد و نصف یک عدد قرمز)
پیازچه نصف لیوان (خرد شده)
کلم بروکلی نصف لیوان
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
مواد سس :
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آبلیمو 2قاشق غذاخوری
سس مایونز 2قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
شکر 1قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
جعفری به میزان لازم (ساطوری شده)
طرز تهیه :
ابتدا کلم را به صورت درسته داخل آب سرد قرار داده و چند دقیقه صبر کنید.سپس مقداری نمک داخل آب بریزید و کلم را بشویید.
با چاقو آن را به 4قسمت تقسیم کرده(به صورت +برش دهید)و با آب کاملا آبکشی کنید و بعد آن را
با چاقو به صورت رشته ای خرد کنید. کلم ها را به صورت باریک و رشته ای خرد کنید ، فلفل دلمه ای را نیز بصورت خلالی و باریک خرد کنید.کلم بروکلی را گل کنید و خوب بشویید و داخل آب جوش انداخته و کمی نمک به آن بزنید و چند دقیقه صبر کنید تا کمی نرم شود.سپس با آب سرد آبکشی کنید.فلفل دلمه ای را هم به صورت رشته ای خرد کرده و هر رشته را به 2یا 3قسمت تقسیم کنید.
طرز تهیه سس
روغنزیتون را با مقداری جعفری خرد شده ، مقداری نمک ، آبلیمو ، سس مایونز ، شکر و پودر سیر خوب مخلوط کنید تا سس یکدست شود سپس سس را به سالاد اضافه نموده و مخلوط نمایید.
نکات:
1)میتوانید مقداری کاهو هم به سالاد اضافه کنید.
2)اگر کلم شما سفت بود آن را مانند بروکلی چند دقیقه بجوشانید.
3) برای تازه ماندن سالاد پس از آماده سازی روی ظرف سالاد را با نایلون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید ، همچنین سس سالاد را چند دقیقه پیش از سرو سالاد اضافه کنید تا سالاد تازه بماند.
توش جان