طرز تهیه سالاد کاهو مخصوص
دوشنبه, ۱ دی ۱۳۹۳، ۰۲:۱۲ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
کاهو نیم کیلو
انار 1لیوان (دانه شده)
گردو نصف لیوان (خرد شده)
پنیر نصف لیوان (فتا یا چدار)
آب انار 4قاشق غذاخوری
عسل 1قاشق چایخوری سرپر
سرکه سیب 1قاشق غذاخوری
روغن زیتون 5قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
در ابتدا آب انار،سرکه،عسل،روغن و مقداری نمک را با هم مخلوط کرده و روب حرارت قرار دهید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شده و رنگ یکسانی پیدا کنند.در انتها مقداری فلفل زده و از روی حرارت بردارید.
برگ های کاهو را شسته و خرد کنید.گردو و پنیر را ریز خرد کرده و با دانه انار مخلوط کنید.ظرفی مناسب را انتخاب نموده و لایه لایه از کاهو و انار و گردو بریزید و در انتها سس تهیه شده را روی آن بدهید.
نکات:
1)بهتر است سس را 2ساعت قبل از تهیه سالاد داخل یخچال قرار دهید.
2)اگر سرکه سیب نداشتید از سرکه سفید استفاده کنید.
3)بهترین پنیر برای سرو به همراه این سالاد پنیر چدار است.
4)در صورت تمایل 1قاشق سس مایونز هم به سس اضافه کنید(بعد از خنک شدن).
نوش جان