آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد میوه های قرمز

دوشنبه, ۱ دی ۱۳۹۳، ۰۲:۵۲ ب.ظ


 
آماده سازی: 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 6 نفر
توت فرنگی 900 گرم (رسیده)
میوه 450 گرم (ما از تمشک،‌ آلو و گیلاس استفاده کردیم)
آب پرتقال آب 1 پرتقال - حدود 1/3 فنجان یا 80 میلی لیتر
شکر 1 تا 2 قاشق سوپخوری - بسته به میزان شیرینی میوه ها

ممکن نبود سس ساده تری برای این سالاد پیدا کرد، تنها آب پرتقال تازه و شکر. نوع و میزان میوه هایی که اضافه می کنید به خودتان بستگی دارد. ما دوست داریم توت فرنگی را به عنوان میوه ی اصلی انتخاب کنیم و چیزهای دیگر را به آن اضافه کنیم.

آنچه باید بدانید:

بهترین حالت این است که سالاد میوه همان روزی که درست می شود میل شود. اگر می خواهید آن را از قبل درست کنید، میوه های له شونده مانند تمشک را تا موقع سرو کردن جدا نگه دارید. توت فرنگی، آلو و گیلاس را میتوان از یک روز قبل مخلوط کرد. وقتی می خواهید سالاد را در یخچال نگهداری کنید حتماً درب آن را بپوشانید.

طرز تهیه:

1. پوسته ی روی توت فرنگی ها را تمیز کنید و سپس آنها را نصف کنید. میوه های باقیمانده را به اندازه ی توت فرنگی ها خرد کنید. اگر تمشک استفاده می کنید آن را درسته بگذارید.




2. شکر و آب پرتقال تازه را اضافه کنید و به آرامی با میوه ها هم بزنید. 15 تا 20 دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید. دوباره هم بزنید و سرو کنید.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">