طرز تهیه سالاد عدس
دوشنبه, ۱ دی ۱۳۹۳، ۰۲:۱۰ ب.ظ
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
عدس 1لیوان
لبو 2عدد (ریز)
پیازچه 1عدد
سرکه سیب 1قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
عسل 2قاشق مرباخوری
تخم مرغ 1عدد
طرز تهیه :
ابتدا عدس را داخل اب ریخته و بعد از جوشیدن آبش را خالی کنید و دوباره با آب و نمک و روغن بپزید.لبو را شسته و پوست بگیرید و دوقسمت کنید و همراه با آب و مقداری عسل بپزید تا آب آن تمام شود.سپس آن را درشت رنده بزنید.تخم مرغ را آبپز کنید و بعد رنده کرده یا ریز خرد کنید.پیازچه را شسته و ریز ساطوری کنید.
در ظرفی مناسب عدس پخته ، لبوی رنده شده ، پیازچه خرد شده ، تخم مرغ پخته رنده شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.سرکه و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و به همراه نمک و فلفل روی سالاد بریزید و برای سرو آماده کنید.
نکات:
1)بهتر است این سالاد را به همراه کاهو سرو کنید.
2)اضافه کردن مقداری گلپر سالاد شما را خوشمزه تر میکند.
3)اگر سرکه سیب نداشتید از سرکه سفید استفاده کنید.
4)در صورت تمایل لبو را به صورت خام رنده کرده و استفاده کنید.
نوش جان