آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد عدس

دوشنبه, ۱ دی ۱۳۹۳، ۱۲:۱۸ ب.ظ


 
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 5 نفر
عدس 1پیمانه
برنج 1پیمانه
پیازچه 3عدد
فلفل دلمه ای 3عدد
کاهو 5برگ (درشت)
روغن زیتون به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
کره به میزان لازم
برنج نصف پیمانه
ماش نیم پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا عدس را 1بار با آب بجوشانید و آب آن را خالی کنید.بار سوم مقداری کره و نمک و فلفل به عدس اضافه کرده و اجازه دهید بپزد اما له نشود.ماش را هم به همین روش طبخ کنید.برنج را نیز جداگانه بپزید و به روش آبکش آن را تهیه کنید تا برنج سالم بماند.
فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید و در کمی کره سرخ کنید.پیازچه را هم ساطوری کرده و با کره سرخ کنید.عدس و برنج و ماش پخته شده را داخل یخچال قرار دهید تا کمی سرد شود.بعد از سرد شدن آنها را به همراه نمک و فلفل و روغن زیتون و پیازچه و فلفل دلمه ای مخلوط کرده و خوب یکدست کنید.
کاهو را شسته و درشت خرد کنید و مواد را به آن افزوده و روی همه مواد مقداری آبلیمو بریزید و بعد برای سرو آماده کنید.

نکات:

1)در صورت تمایل مقداری نخودفرنگی پخته شده هم به سالاد اضافه کنید.
2)این سالاد با دال عدس(عدس قرمز) خوشمزه تر خواهد شد.
3)بهتر است 2عدد فلفل سبز شیرین هم به سالاد اضافه کنید.
4)بهتر است سالاد را به صورت تند سرو کنید.
5)به جای پیازچه میتوانید از پیاز استفاده کنید.
نو ش جان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">