آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد شیرازی

دوشنبه, ۱ دی ۱۳۹۳، ۰۲:۰۶ ب.ظ


 
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 10 دقیقه

مواد اولیه :

برای 3 نفر
خیار 1عدد (بزرگ و سالادی)
گوجه فرنگی گوجه فرنگی 2عدد (متوسط)
پیاز 1عدد (کوچک)
نعنا خشک به میزان لازم
جعفری به میزان لازم (ساطوری شده)
لیمو ترش به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا خیار را شسته و با پوست یا بدون پوست به صورت نگینی متوسط خرد کنید.برای این کار سر خیار را جدا کرده و روی آن برش های عمودی نزدیک به هم ایجاد کنید و بعد خیار را چرخانده و عمود بر برشهای ایجاد شده برش هایی بزنید و بعد از ارتفاع نیم سانتی خرد کنید و تا انتها ادامه بدهید.
خیار را با مقدار کمی نمک مخلوط کنید.
سر گوجه فرنگی ها را گرفته و اگر شل هستند داخلشان را خالی کنید و به صورت نگینی خرد کنید.سعی کنید اندازه ای در حد خیار داشته باشند.پیاز را هم پوست گرفته و سر آن را جدا کنید و به صورت خیلی ریز خرد کنید برای این کار مانند برش خیار عمل کنید اما میزان برشهای ایجاد شده را خیلی نزدیک تر در نظر بگیرید.
حال خیار و گوجه و پیاز را داخل ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید و روی آن مقداری فلفل،نعنا خشک،جعفری و نمک و آب لیمو ترش بریزید و برای سرو آماده کنید.

نکات:

1)بهتر است سالاد بعد از آماده شدن نیم ساعت داخل یخچال بماند.
2)اضافه کردن مقداری فلفل دلمه ای خرد شده سالاد شما را خوشمزه تر میکند.
3)در صورت تمایل به جای آبلیمو از آبغوره،آب نارنج یا هر ترشی دیگری استفاده کنید.
نوش جان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">