طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو
دوشنبه, ۱ دی ۱۳۹۳، ۰۲:۰۴ ب.ظ
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه :
برای 3 نفر
ذرت 1لیوان
کاهو 1بوته
گوجه فرنگی 2عدد
پیازچه 1عدد
سس مایونز به میزان لازم
ماست چکیده به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
شکر به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا ذرت را با مقداری آب،نمک و روغن خوب بپزید. برگ های کاهو را جدا کنید و خوب بشویید سپس خرد کنید ،داخل گوجه فرنگی ها را خارج کرده و آنها را فیله کنید و بعد ریز خرد کنید ، پیازچه را بصورت ریز و ساطوری خرد کنید سپس تمام این مواد را با ذرت مخلوط نمایید.
سس مایونز را با مقدار دلخواه ماست چکیده،آبلیمو،نمک و فلفل و شکر مخلوط کرده و روی سالاد بدهید نوجه داشته باشید که سس باید در حدی باشد که کاملا سالاد را بپوشاند.
نکات:
1)در صورتی که از کنسرو ذرت استفاده میکنید توجه کنید شیرین نباشد و اگر شیرین بود مقدار بیشتری نمک به سس افزوده و یا شکر را از سس حذف کنید.
2)در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی پخته هم به سالاد اضافه کنید.
3)این سالاد را به همراه خیارشور و فلفل دلمه ای تزیین کنید.
نوش جان
نکته ها : میتوانید به این سالاد تن ماهی ، نخود فرنگی و هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید اضافه کنید.