آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد الویه

دوشنبه, ۱ دی ۱۳۹۳، ۰۱:۵۷ ب.ظ


 
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت

مواد اولیه :

برای 5 نفر
سیب زمینی سیب زمینی 5عدد
تخم مرغ تخم مرغ 4عدد
 مرغ 2قطعه (سینه)
پیاز 1عدد
برگ بو 3عدد
سیر 2حبه
نخود فرنگی 1لیوان
خیارشور 1لیوان (خرد شده)
سس مایونز به میزان لازم
هویج 2عدد
آبلیمو به میزان لازم
نمک به میزان لازم

سالاد الویه یک از غذاهای معروف روسی است که در ایران هم زیاد طرفدار دارد.این سالاد که بیشتر به عنوان غذا مصرف میشود به صورت اصل کمی متفاوت از شیوه ایرانی آن طبخ میشود.

طرز تهیه :



ابتدا مرغ را با مقداری روغن یا کره تفت داده و بعد با سیر،برگ بو و پیاز آبپز کرده و بعد ریش ریش کنید.
سیب زمینی ها و تخم مرغ ها و نخودفرنگی را آبپز کنید.بعد از پخت سیب زمینی ها را مربعی خرد کرده و سفیده تخم مرغ را هم ریز خرد کنید و زرده را رنده بزنید.هویج را هم پوست کنده و رنده کنید.
مرغ پخته خرد شده ، هویج،سیب زمینی ، تخم مرغ و خیارشور خرد شده ، مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و با هم خوب مخلوط کنید سپس نخود فرنگی و سس مایونز را اضافه نمایید کنید.مقداری آبلیمو ونمک به آن افزوده و مخلوط کنید.
پس از مخلوط کردن مواد و آماده شدن سالاد الویه آن را در ظرف بریزید و تزیین کنید سپس به مدت 2 تا3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و آماده سرو شود.

نکات:

1)در ایران معمولا تخم مرغ و سیب زمینی را رنده میکنند.
2)در صورت تمایل به جای مرغ از ژامبون استفاده کنید.
3)اگر دوست دارید هویج را از مواد اولیه حذف کنید.
4)میتوانید مقداری ذرت پخته هم به سالاد اضافه کنید.
نوش جان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">