آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




سالاد کلم اوکراینی

دوشنبه, ۱ دی ۱۳۹۳، ۱۲:۲۷ ب.ظ


 
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
کلم سفید 1عدد
نخودفرنگی 2لیوان
ژامبون مرغ 300گرم
سس مایونز به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نمک به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا کلم را به چهار قسمت تقسیم کرده(به صورت +) و بعد داخل اب سرد 10دقیقه خیس کنید و بعد آن را شسته و آبکشی کنید و با چاقوی تیز به صورت رشته ای نازک خرد کنید.ژامبون را نیز نگینی خرد کنید.نخودفرنگی را با مقداری آب و نمک و روغن بپزید.
در ظرفی مناسب سس مایونز،نمک،فلفل و روغن زیتون و آبلیمو را مخلوط کرده و کلم را به آن اضافه کنید و ظرف را با درپوش 1ساعت داخل یخچال قرار دهید.بعد از مدت طی شده نخودفرنگی و ژامبون را هم به سالاد اضافه کرده و آن را بعد از 15دقیقه قرار دادن در یخچال سرو کنید.

نکات:

1)در صورت تمایل 1عدد سیب زمینی آبپز خرد شده هم به سس اضافه کنید.
2)کلم را باید به صورت رشه ای بسیار نازک خرد کنید تا بعد از مخلوط شدن با سس کاملا نرم شود در غیر این صورت خیلی سفت خواهد بود.
3)در صورت تمایل مقداری ذرت و هویج هم به سالاد بیفزایید.
4)میتوانید از مقداری کلم قرمز هم برای تهیه سالاد استفاده کنید.
نوش جان
نکته ها : میتوانید بجای کالباس از سوسیس دودی هم استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید بجای سس مایونز از مخلوط ماست ، روغن زیتون و نمک برای این سالاد خوشمزه استفاده نمایید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">