آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




سالاد ماکارونی مرغ

دوشنبه, ۱ دی ۱۳۹۳، ۱۲:۲۹ ب.ظ


 
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت

مواد اولیه :

برای 3 نفر
ماکارونی 1لیوان (شکل دار)
مرغ 2قطعه (سینه)
هویج 1عدد (بزرگ)
سیب زمینی 1عدد
آبلیمو 2قاشق غذاخوری
سس مایونز به میزان لازم
روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
خیارشور 10عدد
پیاز 1عدد
سیر 1عدد
پودر سیر 1قاشق مرباخوری
برگ بو 2عدد

طرز تهیه :

ابتدا سینه های مرغ را شسته و داخل قابلمه ریخته و با مقدار کمی روغن کمی تفت دهید و بعد با آب،پیاز،سیر و برگ بو بگذارید بپزد.سپس آن را ریش ریش کرده و کنار بگذارید.
سیب زمینی ها را پوست کنده و نگینی درشت خرد کنید و با مقداری کره،نمک و کمی آب بپزید طوری که له نشوند و آب آنها کاملا تمام شود.
هویج را رنده کرده و خیار شور را ریز خرد کنید.سس مایونز را در ظرفی مناسب ریخته و کمی آبلیمو،پودر سیر،نمک و فلفل به آن افزوده و هم بزنید و بعد به ترتیب خیارشور،سیب زمینی،سینه مرغ و هویج را اضافه کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید.
ماکارونی را با مقداری روغن و نمک به مرحله آبکشی برسانید اما آن را از حد معمول کمی نرم تر بردارید و بعد از آبکش شدن با آب سرد آن را بشویید.روی ماکارونی سرد شده روغن زیتون بریزید و خوب مخلوط کنید و بعد آن را به سالاد اضافه کرده و دوباره 30دقیقه داخل یخچال قرار دهید و بعد برای سرو آماده کنید.

نکات:

1)در صورت تمایل از مقداری قارچ هم برای سالاد استفاده کنید(آن را سرخ کنید)
2)در صورت تمایل از میزان آبلیمو بیشتری استفاده کنید.
3)به جای مرغ میتوان از ژامبون مرغ هم استفاده کرد.
نوش جان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">