آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




سالاد آووکادو مخصوص

دوشنبه, ۱ دی ۱۳۹۳، ۱۲:۲۱ ب.ظ


 
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 3 نفر
برگ بو 2عدد
سیر 2عدد
پیاز 1عدد
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
تخم مرغ 3عدد
روغن زیتون 4قاشق غذاخوری
کاهو یک بوته (کوچک)
ژامبون گوشت 150گرم
گوجه فرنگی گوجه فرنگی 2عدد
مرغ 1قطعه (سینه)
آووکادو 1عدد
کره به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را در مقدار کمی کره تفت داده و بعد با پیاز،سیر،برگ بو و مقداری نمک و فلفل بپزید و بعد از پخت خرد کرده یا ریش ریش کنید.تخم مرغ را هم آبپز کرده و سفیده آن را خرد کنید.
آواکادو را از هسته جدا کنید و به اندازه دلخواه خرد کنید.
ژامبون را نگینی خرد کرده و کاهو را بشویید و کمی درشت خرد کنید.گوجه فرنگی را پوست گرفته و نگینی خرد کنید.
روغن زیتون را با مقداری نمک و فلفل و پودر سیر مخلوط کرده و کنار بگذارید.ظرفی را انتخاب کرده و داخل آن مقداری کاهو بریزد و بعد مواد را به صورت لایه لایه روی هم بریزید و در انتها روی آنها سس ریخته و زرده تخم مرغ رنده کنید و برای سرو آماده کنید.

نکات:

1)در صورت تمایل به جای مرغ از تن ماهی استفاده کنیدو
2)میتوانید به جای روغن زیتون از سس مایونز هم استفاده کنید.
3) برای پوست کندن آووکادو با چاقو دور میوه را ببرید سپس با یک حرکت پیچی میوه را از هسته جدا کنید.
4)اضافه کردن نخودفرنگی و ذرت پخته سالاد شما را خوشمزه تر میکند.
نوش جان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">