آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد کدو تنبل

يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۱۵ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
کدو تنبل 2 فنجان (تازه، مکعب های نیم سانتی متری)
اسپری آشپزی 1 عدد (روغن زیتون)
دارچین نصف قاشق چایخوری (آسیاب شده)
پاپریکا نصف قاشق چایخوری (آسیاب شده)
نمک طبق ذائقه
گردو نصف فنجان (خرد شده)
کاهو 8 فنجان (شسته و خرد شده)
کرنبری نصف فنجان (خشک)
چاشنی به مقدار لازم (نوع دلخواه)


طرز تهیه:


1. فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. کدو تنبل را در سینی فر پخش کنید. با اسپری روغن زیتون چرب کنید. سپس روی آن دارچین، پاپریکا و نمک بپاشید. خوب هم بزنید تا مخلوط شوند و طعم بین آنها پخش شود.




2. 25 دقیقه در فر بپزید. تا زمانی که کدو تنبل نرم و قهوه ای طلایی شود در فر بپزید.
3. در این مدت در یک تابه که روی حرارت متوسط گرم شده گردو ها را 1 تا 2 دقیقه بو بدهید تا گرم بشوند و کمی قهوه ای بشوند. تابه را از روی حرارت بردارید.




4. در هر یک از چهار بشقاب 2 فنجان کاهو بریزید. روی آن 1/4 کدو تنبل، گردوی بوداده و کرنبری خشک شده بریزید. سس مورد نظر را روی آن بچکانید.
5. بلافاصله سرو نمایید.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">