طرز تهیه سالاد میگو
يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۱:۱۴ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
آب لیمو 2 قاشق سوپخوری
فلفل 1/8 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
میگو 450 گرم (پوست کنده و رنگ گیری شده)
سالاد میگو در اندیو :
اندیو 3 عدد
میگو 450 گرم (بریان شده با لیمو)
سس سالاد میگو 1/3 تا 1/2 فنجان
سس سالاد میگو :
نمک کمی
جعفری 3 قاشق سوپخوری (خرد شده)
برگ نعنا 2 قاشق چایخوری (خرد شده)
ترخون 1 قاشق سوپخوری (برگ، خرد شده)
آب لیمو 1 قاشق سوپخوری
پوست لیمو ترش 1 قاشق چایخوری
خامه ترش نصف فنجان (سس مایونز)
سس مایونز 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
میگوی بریان شده با لیمو
1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. میگو را در روغن زیتون، نمک و فلفل بغلتانید سپس 4 تا 6 دقیقه بسته به سایز میگو ها تا زمانی که صورتی روشن شوند و لبه هایشان کمی حلقه شود در فر بپزید.
2. میگو را از فر بیرون بیاورید و بلافاصله در آب لیمو بغلتانید و بگذارید کنار تا خنک شود.
سس سالاد میگو
1. در یک مخلوط کن کوچک، همه ی مواد را ترکیب کنید و مخلوط کنید. از این سس سبزیجات میتوان برای میگو، صدف و مرغ استفاده کرد.
سالاد میگو در اندیو
1. میگوی بریان شده را به شکل تکه های کوچک خرد کنید سپس در سس بغلتانید. ته هر اندیو را بزنید و برگ هایش را جدا کنید. هر برگ را با یک قاشق پر سالاد میگو پر کنید و در یک دیس سرو کنید.