طرز تهیه سالاد سیب و کلم گرم
يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۱:۲۶ ب.ظ
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری (نباتی یا کانولا یا زیتون)
مغز کرفس 1 فنجان - 3 تا 4 ساقه (ریز خرد شده)
کلم بنفش 4 فنجان - 1 دسته کوچک (نازک حلقه شده)
سیر 1 حبه (ریز شده)
سیب 1 عدد (هسته گرفته به شکل خلال های به قطر نیم سانتی متر)
خردل 1 قاشق چایخوری (دیجون)
سرکه سیب 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
عسل 1 قاشق چایخوری
میوه خشک 1/4 فنجان (گیلاس، زردآلو، کرنبری یا کشمش)
مغز آجیل 1/4 فنجان (گردو، پسته، فندوق، بو داده)
پنیر فتا 1/4 فنجان (خرد شده)
نمک به مقدار لازم
ما خیلی به این سالاد گرم کلم بنفش و سیب که در خود کرنبری خشک شده، گردو و پنیر فتا هم دارد علاقه مندیم. این سالاد تنوع پذیر هم هست. می توانید هر چیزی که دوست دارید به آن اضافه کنید. به جای گردو از فندوق و به جای کرنبری، گیلاس خشک، کشمش طلایی یا بلوبری خشک شده هم عالی می شوند. پس انتخاب های زیادی دارید.
طرز تهیه:
1. یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی نسبتاً زیاد از قبل داغ کنید. 2 قاشق سوپخوری روغن به آن اضافه کنید.
2. کرفس را اضافه کنید و 2 دقیقه تا زمانی که شروع به قهوه ای شدن کند تفت دهید. کلم و سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه بپزید. سیب را اضافه کنید و 1 دقیقه بپزید. 1/4 قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و هم بزنید سپس 2دقیقه آنقدر تفت دهید تا کلم شروع به پلاسیده شدن کند.
3. در این مدت سس را با ترکیب کردن خردل، سرکه ی سیب، روغن زیتون و عسل درست کنید.
4. مخلوط کلم و سیب را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا خوب به آن آغشته شود.
بچشید و طبق ذائقه نمک اضافه کنید. میوه ی خشک، مغز آجیل و پنیر فتا را اضافه کنید.
5. گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.