آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد سیب و کلم گرم

يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۱:۲۶ ب.ظ



 
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری (نباتی یا کانولا یا زیتون)
مغز کرفس 1 فنجان - 3 تا 4 ساقه (ریز خرد شده)
کلم بنفش 4 فنجان - 1 دسته کوچک (نازک حلقه شده)
سیر 1 حبه (ریز شده)
سیب 1 عدد (هسته گرفته به شکل خلال های به قطر نیم سانتی متر)
خردل 1 قاشق چایخوری (دیجون)
سرکه سیب 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
عسل 1 قاشق چایخوری
میوه خشک 1/4 فنجان (گیلاس، زردآلو، کرنبری یا کشمش)
مغز آجیل 1/4 فنجان (گردو، پسته، فندوق، بو داده)
پنیر فتا 1/4 فنجان (خرد شده)
نمک به مقدار لازم

ما خیلی به این سالاد گرم کلم بنفش و سیب که در خود کرنبری خشک شده، گردو و پنیر فتا هم دارد علاقه مندیم. این سالاد تنوع پذیر هم هست. می توانید هر چیزی که دوست دارید به آن اضافه کنید. به جای گردو از فندوق و به جای کرنبری، گیلاس خشک، کشمش طلایی یا بلوبری خشک شده هم عالی می شوند. پس انتخاب های زیادی دارید.

طرز تهیه:


1. یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی نسبتاً زیاد از قبل داغ کنید. 2 قاشق سوپخوری روغن به آن اضافه کنید.
2. کرفس را اضافه کنید و 2 دقیقه تا زمانی که شروع به قهوه ای شدن کند تفت دهید. کلم و سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه بپزید. سیب را اضافه کنید و 1 دقیقه بپزید. 1/4 قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و هم بزنید سپس 2دقیقه آنقدر تفت دهید تا کلم شروع به پلاسیده شدن کند.




3. در این مدت سس را با ترکیب کردن خردل، سرکه ی سیب، روغن زیتون و عسل درست کنید.



4. مخلوط کلم و سیب را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا خوب به آن آغشته شود.



بچشید و طبق ذائقه نمک اضافه کنید. میوه ی خشک، مغز آجیل و پنیر فتا را اضافه کنید.
5. گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">