طرز تهیه سالاد سزار مخصوص
يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۴۶ ق.ظ
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه
مواد اولیه :
برای 1 نفر
پنیر رومانو به مقدار لازم (رنده شده)
تخم مرغ تخم مرغ 1 عدد (آب پز، خرد شده)
سس سزار 1 قاشق سوپخوری
کاهو 2 فنجان
لوبیای سویا 1 قاشق سوپخوری (با پوست، پخته)
گوشت 2 تکه (خرد شده،سرخ شده و آماده)
طرز تهیه:
1. یک تابه ی کوچک را روی حرارت متوسط داغ کنید. گوشت سرخ شده با ادویه و لوبیای سویا را به تابه اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید تا کاملاً بپزد. مخلوط را داخل یک بشقاب که کف آن را با حوله کاغذی پوشانده اید بریزید و بگذارید روغنش کشیده شود.
2. در یک کاسه متوسط، کاهو، تخم مرغ خرد شده، گوشت و لوبیای سویا را بریزید.
خوب هم بزنید.
سس سزار را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
پنیر را روی سالاد بپاشید و باز هم بزنید. سالاد را داخل یک بشقاب یا کاسه ی بزرگ بکشید.
3. بلافاصله نوش جان نمایید.