آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد سزار مخصوص

يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۴۶ ق.ظ


 
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه
مواد اولیه :
برای 1 نفر
پنیر رومانو به مقدار لازم (رنده شده)
تخم مرغ تخم مرغ 1 عدد (آب پز، خرد شده)
سس سزار 1 قاشق سوپخوری
کاهو 2 فنجان
لوبیای سویا 1 قاشق سوپخوری (با پوست، پخته)
گوشت 2 تکه (خرد شده،سرخ شده و آماده)

طرز تهیه:


1. یک تابه ی کوچک را روی حرارت متوسط داغ کنید. گوشت سرخ شده با ادویه و لوبیای سویا را به تابه اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید تا کاملاً بپزد. مخلوط را داخل یک بشقاب که کف آن را با حوله کاغذی پوشانده اید بریزید و بگذارید روغنش کشیده شود.
2. در یک کاسه متوسط، کاهو، تخم مرغ خرد شده، گوشت و لوبیای سویا را بریزید.



خوب هم بزنید.



سس سزار را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.



پنیر را روی سالاد بپاشید و باز هم بزنید. سالاد را داخل یک بشقاب یا کاسه ی بزرگ بکشید.

3. بلافاصله نوش جان نمایید.





نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">