طرز تهیه سالاد ذرت و عدس
يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۱۰ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
ذرت 3 عدد (شیرین، بخار داده و نرم شده)
عدس 1 فنجان (پخته و داغ)
برگ کلم 1 فنجان
هویج 1 نفجان (خلال شده)
لیمو 2 عدد (آب گرفته شده)
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سیر 1 حبه (ریز شده)
نمک طبق ذائقه
فلفل سیاه طبق ذائقه
طرز تهیه:
1. با یک چاقوی تیز ذرت را از ساقه جدا کنید.
آن را داخل یک کاسه ی بزرگ بریزید. عدس پخته ی داغ، برگ کلم و هویج را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
2. روی آن چند قطره آب لیمو بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
3. در یک تابه ی کوچک، روغن زیتون را روی شعله ی متوسط داغ کنید. سیر را اضافه کنید و 1دقیقه تفت دهید تا نرم و معطر شود. بلافاصله روی مخلوط عدس و ذرت بریزید و خوب هم بزنید.
4. سالاد را طبق ذائقه با نمک و فلفل مزه دار کنید. بلافاصله نوش جان کنید یا تا موقع سرو کردن بگذارید خنک شود.