آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سالاد ذرت و عدس

يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۱۰ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
ذرت 3 عدد (شیرین، بخار داده و نرم شده)
عدس 1 فنجان (پخته و داغ)
برگ کلم 1 فنجان
هویج 1 نفجان (خلال شده)
لیمو 2 عدد (آب گرفته شده)
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سیر 1 حبه (ریز شده)
نمک طبق ذائقه
فلفل سیاه طبق ذائقه

طرز تهیه:


1. با یک چاقوی تیز ذرت را از ساقه جدا کنید.





آن را داخل یک کاسه ی بزرگ بریزید. عدس پخته ی داغ، برگ کلم و هویج را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.




2. روی آن چند قطره آب لیمو بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
3. در یک تابه ی کوچک، روغن زیتون را روی شعله ی متوسط داغ کنید. سیر را اضافه کنید و 1دقیقه تفت دهید تا نرم و معطر شود. بلافاصله روی مخلوط عدس و ذرت بریزید و خوب هم بزنید.




4. سالاد را طبق ذائقه با نمک و فلفل مزه دار کنید. بلافاصله نوش جان کنید یا تا موقع سرو کردن بگذارید خنک شود.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">