طرز تهیه سالاد تبوله گیاهی(لبنانی)
يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۰۰ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه :
برای 6 نفر
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری (فوق بکر)
لیمو ترش 1 عدد (آب گرفته (1/4 فنجان اب))
پیاز قرمز نصف فنجان (تازه، چهار گوش خرد شده)
جعفری 1 فنجان (تازه، ریز شده)
فلفل دلمه ای 1 فنجان (قرمز،تازه، چهار گوش خرد شده)
خیار 1 فنجان (تازه، چهار گوش خرد شده)
گوجه فرنگی 2 فنجان (تازه، چهار گوش خرد شده)
نمک 1 و نیم قاشق چایخوری
آب 1 و نیم فنجان (جوش)
بلغور گندم 1 فنجان
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. بلغور گندم را در یک کاسه بریزید و روی آن نمک بپاشید. آب جوش را روی آن بریزید. در کاسه را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند سپس آبکش کنید.
2. در یک کاسه ی بزرگ، بلغور گندم پخته، گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای قرمز، جعفری و پیاز را مخلوط کنید و هم بزنید. روغن زیتون و آب لیموترش را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
3. بچشید و طبق ذائقه مزه دار کنید.
4. این سالاد را میتوان بلافاصله سرو کرد یا گذاشت خنک شود و بعداً آن را میل نمود. طعم غذا با ماندن بهتر می شود.