طرز تهیه سوپ شلغم
پنجشنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۷:۵۰ ب.ظ
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 35 دقیقه
مواد اولیه :
برای 2 نفر
شلغم 5 عدد (کوچک)
فلفل سیاه به میزان لازم
تخم مرغ 1عدد
شکر یک چهارم قاشق غذاخوری
کره 30 گرم
خامه یک قاشق سوپ خوری سر پر
نمک به میزان لازم
شلغم با این همه خاصیت و طعم فوق العاده ای که دارد جایگاه خاصی در غذاها پیدا نکرده است و مصرف آن نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته.عدم اسفاده از این ماده پرخاصیت به دلیل عدم آگاهی مناسب از شیوه طبخ مناسب و طعم دار کردن این ماده بسیار مغذی است.در زیر روش پخت و طعم دار کردن شلغم جهت تهیه سوپ شلغم بیان شده است.این سوپ تاثیر فوق العاده ای در درمان و حتی پیشگیری از سرماخوردگی های فصلی دارد.
طرز تهیه:
شلغم ها را پس از شستن به چند قطعه تقسیم کرده و با مقداری آب میپزیم.نمک ، فلفل و شکر را هم به مواد اضافه میکنیم.پس از پخته شدن شلغم که حدودا 20 دقیقه طول میکشد(به دلیل خرد شدن و کوچک بودن شلغم ها) آن را داخل مخلوط کن ریخته و یا با قاشق له میکنیم.در ظرفی جدا گانه زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط کرده و به سوپ اضافه میکنیم و مخلوط کرده و در ظرف مناسب برای سرو میکشیم.
نوش جان