آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ مرغ و جنسینگ و سبزی چینی

پنجشنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۷:۰۵ ب.ظ



 
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
مرغ 1 عدد (به 4 تا 8 تکه تقسیم شود.)
جنسینگ 1 عدد، حدود 10 گرم
عناب 10 عدد (خشک شده)
میوه آقطی 2 قاشق سوپخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
آب 2 لیتر

طرز تهیه:

همه ی سبزیجات خشک شده را بشوئید و بگذارید آب آن برود تا خاک و کثیفی هایش از بین برود. همه ی مواد را داخل یک قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید. شعله را کم کنید و بگذارید 2 ساعت آهسته بجوشد. از روی شعله بردارید و داغ سرو کنید.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">