آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ کوفته گوشت

پنجشنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۹:۴۲ ب.ظ



 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 8 ساعت
مجموعاً: 8 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 10 نفر
گوجه فرنگی 410 گرم (کوچک - خرد شده)
سس گوجه فرنگی 225 گرم
آب گوشت 4 فنجان
هویج 1.5 فنجان (خرد شده)
پیاز 1/2 فنجان (خرد شده)
لوبیا سبز 1 فنجان
ریحان 1 قاشق چای خوری
پونه 1 قاشق چای خوری
آویشن 1 قاشق چای خوری
لوبیا قرمز 425 گرم
نخود 425 گرم
کوفته گوشت 30 تا 35 عدد (پخته)
پاستا 225 گرم (یا ماکارونی صدفی)
سوپ آماده 1 بسته (سوپ گوجه فرنگی)
پنیر پارمسان به مقدار لازم (رنده شده)

طرز تهیه:


در یک قابلمه بزرگ، گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی، آب گوشت، هویج، پیاز، لوبیا سبز، ریحان، پونه و آویشن را قرار دهید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
بعد لوبیا قرمز، نخود و کوفته را اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و بگذارید آرام به مدت 6-8 ساعت بپزند. سی دقیقه قبل از سرو، آب را به جوش آورید و پاستا را داخل آن به مدت 9 دقیقه بپزید. وقتی پاستا پخته شد، سوپ گوجه را به قابلمه کوفته اضافه کنید و هم بزنید.
هنگام سرو پاستا را بین 10 تا 12 کاسه تقسیم کنید و سوپ کوفته را روی پاستا ها بریزید و روی آنها پنیر پارمسان بریزید و سرو نمایید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">